![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Chcete-li být upřímný M8 s 1gb zvyklý udělat trochu rozdíl od 512mb nebo dokonce 256megabajt protože má úzký 128megabajt rozhraní a dokonce i s 1 GB paměti běží na 400MHz (800MHz efektivní), přičemž DDR2 také omezuje šířku pásma, paměťové karty a Myslím, že pouze s 16 stream processers doesnt je velmi dobrý herní karta v pohodě na tuctovou hry i hádat, ale i počítat, že by boj proti hře, jako FEAR
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
GeForce 8600 GT je mnohem lepší volba za tuto cenu bodu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hej hulsey!, id říct buď 8600gt nebo pokud můžete natáhnout na 8800 gt
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
pokud chcete výkon, a nelze získat 8800gt nebo 9600gt, a chtějí menší cenu, můžete vždy obrátit ATI. Pokud si nejste hledáte horní linie výkonnost v každém případě, že nebude provádět žádné rozdíly kromě dovolené více hotovosti v kapse.
|
|||
|
|||
|
Ok díky za vaše replys.
Vypadá to, že je trochu zbytečné 1Gb pak pro tuto kartu. Myslím si, že vypadá dobře 8600GT slušnou cenu mohu GOR za 8800GT špatně vidět, jdu si koupit nVidia / GeForce kartu jsem koupil v minulosti ATi vypadají dobře, ale já nejsem obeznámen s jejich rozsah !
|
|
|
|||
|
|||
|
stejné zde i znát nvidias karty, ale ne ati ale 8800gt nad 8600 GT pro hraní her
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mám 8600GT, pro CSS etc běží perfektní s vysokými detaily atd.
jsem se dostat na 8800, ale to by znamenalo nový PSU a převýšení je jen obtěžoval
|
|
|
|||
|
|||
|
a jen na vás informovat všechny trochu tak, že jste trochu více seznámit s ATI, jejich 3870 vystupuje zhruba stejný jako 9600gt. 9600gt je to vytáhnout dopředu, v téměř všech případech, i když. to je proto, že 9600gt byl navržen jako součást konkurentem ATI dát do rohu, ale je stále ještě hodně o 8800gt to ořezů. jakmile 9600gt vyšli, oceněná na neuvěřitelných 175 dolarů, ATI musela okamžitě snížit svou sérii 38xx karet ceny.
i použil ati karty před i můj 9600, a byl docela špatný. zvažuje, že je to PCI karta, i přesto se podařilo hraní her jako je Call of Duty 2 a portál navzdory všem očekáváním ostatních, že by to nepodaří zbědovaně pokusu. ati není špatná, ale prostě nejsou tak dobré. je to téměř přesně stejný příběh jako s Intel vs AMD. všichni víme, že Intel má vyšší kvalitu a lepší díly. a AMD je jen o něco ... méně dobrý. celkově však můj důvod doporučovat byla cena. pokud chcete jít na nvidia, pak Nevidím žádný důvod pro zastavení vás. Já bych podpořit ji ve skutečnosti. můžete najít ve scénáři: "wow. všechno vypadá tak úžasně. Zajímalo by mě, jestli by bylo úžasné, že hra vypadat příliš" a můžete začít nákupu více zábavné hry, které jsou také více grafických intenzivní. Já jsem najít sám v pozici, že právě teď heheh. ale nemám peníze získat hry: (. Pokud můžete protáhnout propast, jděte na 9600. je to dvojnásobek ceny, ale není třikrát cenu jako 8800 je. nebudete litovat, vaše rozhodnutí. |
|
|
|||
|
|||
|
Myslím, že by se mělo začít s reklamou na BFG, které znáte ...
http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 svých 128 kilo bit drahý v porovnání s Vy. Ale tohle futureproofs jste chvílicasu a dostal doživotní záruka. A do nebezpečného světa stavebních počítačů víte to je dobrá věc:) |