![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da budem iskren m8 je 1GB ima običaj napraviti bitnu razliku od 512MB ili čak 256MB jer je uzak 128mb sučelje, pa čak i sa 1GB memorije trčanje at 400 (800MHz efektivnu), on se također DDR2 ograničava kartica je memorijska propusnost i Mislim da je sa samo 16 stream processers se čine ga vrlo dobrim igrama u redu za kartice vožnji mlin igara, ali ja mislim da će to izbrojati borbi protiv igre poput Fear
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT je puno bolja opcija u tom trenutku cijena.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej hulsey!, ID reći ili 8600gt ili ako se protežu na 8800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako želite izvedbe, a ne može dobiti 8800gt ili 9600gt, i žele manju cijenu tag, uvijek možete otići ATI. ako ne tražite vrhunske performanse od linija svakojako, neće napraviti nikakve razlike osim ostaviti više gotovine u vašem džepu.
| |||
| |||
| Ok hvala za vaš replys. Izgleda kao 1GB je kinda beskorisno tada, za tu karticu. Mislim da je 8600GT izgleda dobro pristojne cijene i svibanj gor za 8800GT bolestan vidite, ja odlazim kupiti nvidia / geforce karticom sam ih kupio u prošlosti ATI izgleda dobro, ali nisam upoznat s njihovim raspon ! |
|
| |||
| |||
| Znam tu istu karticu, ali ne nvidias ati 8800gt ali preko 8600 GT za gaming |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobio sam 8600GT, za CSS etc runs savršeno sa visokim detaljima i sl. Sam bio idući u dobiti 8800, ali to bi značilo da novi PSU i pravedan licemjerje biti smeta
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| ali samo da vas sve prosvijetliti malo pa ste malo više upoznati sa ATI, njihov obavlja otprilike 3870 isto kao i 9600gt. 9600gt je to vučenje daleko ispred u gotovo svim slučajevima ipak. to je zato što 9600gt je osmišljen kao dio staviti ATI konkurenta u kutu, ali još uvijek ima mnogo za 8800gt je dodaci. čim iziđe 9600gt, naplaćuju na nevjerojatnom 175 krupna sačma, ATI morao odmah niži 38xx serije kartica cijenama. JA iskorišten jedan ati karticu prije nego što sam je dobio moj 9600, i nije bila loša polovina at all. s obzirom da je to bila PCI karticom, i dalje je uspio igramo kao poziv duty 2 i Portal, unatoč svim ostalim očekivanja da će uspjeti jadno težak. ATI nije loše, samo oni nisu dobri. to je gotovo posve istu priču kao i sa Intel vs AMD. svi smo znali da Intel ima kvalitetniji i bolji dijelovi. i AMD je samo malo ... manje dobar. sveukupno ipak, moj razlog za preporuku je cijena. ako želite ići na nvidia, onda ne vidim razloga da se zaustavi vas. Htio je zapravo potaknuti. možda će Vam se u scenariju: "Wow. sve izgleda tako nevjerojatna. ja čuditi ako se čini da će igra izgledati Awesome previše" i možete početi kupovinom zabavnije igre koje su više graphics intenzivne. I'm pronalaženju sebe u toj poziciji odmah heheh. ali ja nemam novca da bi dobili igre: (. ako možete Protežu jaz, idi za 9600. to je cijena dva puta, ali nije tri puta cijena je kao što je 8800. nećete požaliti svoju odluku. |
|
| |||
| |||
| Ja mislim da bi trebalo početi za oglašavanje BFG li znali ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 jedan njen £ 128 bita pricey usporedbi s Vama. Ali to za vas futureproofs dosta a i njegovih dobio doživotno jamstvo. A u nesigurnom svijetu zgrade računala znate taj dobra stvar:) |