![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hogy őszinte legyek m8 az 1gb szokás, hogy egy kis különbség a 512 vagy a 256, mivel a szűk 128MB felület és akár 1 GB memória futó 400MHz (800MHz effektív), mivel a DDR2 is korlátozza a kártya és a memória sávszélesség Azt hiszem, mindössze 16 stream processers doesnt hogy egy nagyon jó játékokhoz kártya rendben fut az a malom játékok azt hiszem, de azt hiszem ez ellen a játék, FEAR
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT sokkal jobb választás az, hogy az árak pont.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hé hulsey!, id mondani vagy a 8600gt, vagy ha ki a 8800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha azt szeretné, a teljesítményt, és nem kap egy 8800gt vagy egy 9600gt, és szeretnénk egy kisebb árat tag, akkor mindig az ATI. Ha nem keres tetején a vonal teljesítményének állítás, hogy nem tesz semmilyen különbséget kivéve hagyjuk több készpénzt a zsebünkben.
| |||
| |||
| Ok thanks for your replys. Úgy néz ki, mint az 1Gb is kinda akkor értelmetlen, mert ezt a kártyát. Azt hiszem, a 8600GT jól tisztességes árat az I. Gor a 8800GT ill lásd fogok vásárolni nvidia / GeForce kártya én vettem őket a múltban ATi nézel ki, de én nem vagyok jártas a tartományban ! |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy itt ugyanazt nvidias ATI kártyával, de nem ám 8800gt mint 8600 gt a szerencsejáték |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megvan a 8600GT, a CSS, stb fut tökéletesen jó részletek, stb Én megyek, hogy a 8800, de ez azt jelentené, hogy egy új psu és csak vidám érdekelte
A hőmérséklet ebben a almás pite 1000 fok fölött van. Ha férjhez, egy sugárhajtású Olvasztott Bramley alma is spriccel ki. Lehet menni a módon lehet menni az enyém. Akárhogy is, az egyik nekünk mennek! My System: Enyém
|
|
| |||
| |||
| is csak tájékoztatvkitvmirôl mindannyian egy kicsit, így most egy kicsit jobban ismerik az ATI, az 3870 végez nagyjából ugyanaz, mint a 9600gt. A 9600gt nem húzza messze szinte minden esetben van. Azért, mert a 9600gt az volt a célja, mint a versenytárs része, hogy az ATI a sarokba, de még mindig sok a 8800gt a paszomány. amint a 9600gt kijött, egy hihetetlen áron 175 dolcsi, ATI volt, hogy azonnal csökkenti 38xx sorozatú kártyák árakat. Régebben egy ATI kártya előtt kaptam 9600, és nem volt rossz a fele egyáltalán. figyelembe véve, hogy egy PCI kártya, még mindig sikerült játszani, mint a Call of Duty 2 és a portál összes többi várakozások ellenére, hogy nem szerencsétlenül próbálkozik. ati nem rossz, csak nem olyan jó. Majdnem pontosan ugyanaz, mint az intel vs amd. Mindannyian tudjuk, hogy az Intel a jobb minőségű és jobb részeket. és az AMD is csak kicsit ... kevesebb jó. általános bár én ok azt ajánlja ár. Ha azt szeretnénk, hogy az nVidia, akkor nem látok okot, hogy állítsa le magát. Én ösztönzik az valójában. Lehet, hogy találja magát a forgatókönyv: "wow. mindent úgy néz ki, csodálatos. Kíváncsi vagyok, ha azt tennék, hogy a játék fantasztikus keresni túl", és lehet, hogy a Start felvásárlási szórakoztatóbb játékok is több grafika igényes. Én magam a megállapítás ebben a helyzetben most heheh. De nem kap pénzt a játékokat: (. ha tudod ki a különbség, akkor a 9600. ez kétszerese az ár, de nem háromszor, az ár, mint a 8800 is. Nem fogja megbánni a döntést. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, el kell kezdeni a reklám a BFG tudod ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 hogy egy 128 font kicsit drága a tiéd. De ez futureproofs akkor még jó darabig, és annak van egy élettartam garancia. És a világ nem biztonságos az épületben számítógépek tudod amit egy jó dolog:) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ajánlani egy tisztességes grafikus kártya a Gaming - Newbie Question | zbersinger | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | November 21, 2009 13:49 |
| Van olyan, hogy egy fél tisztességes magasság felénél Grafikus kártya? | mctw | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 3. április 2009 15:54 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 22. március 2008 13:21 |
| A tisztességes videokártya | Keys767 | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 26. november 2007 12:01 |
| Need tisztességes Video Card | gratefullydead | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 19. november 2007 14:45 |
| Téma eszközök | |
| |