![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כדי להיות כנים m8 את הרגל 1GB לעשות קצת הבדל של 512MB או אפילו 256MB כפי שהיא צר 128MB ממשק ואפילו עם 1GB של זיכרון לפעול בשעה 400MHz (800MHz אפקטיבי), זה להיות DDR2 מגביל גם את כרטיס הזיכרון ואת רוחב פס אני חושב רק 16 עם הזרם processers doesn't עשה אותו משחק טוב מאוד כרטיס כשיר בינוני משחקים אבל אני מניח שזה יהיה לחשב למאבק משחק כמו פחד
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT הוא הרבה יותר טוב באותו מחיר אפשרות הצבע.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי hulsey!, מזהה גם לומר את 8600gt או אם אתה יכול למתוח את 8800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה רוצה ביצועים, ולא ניתן לקבל 8800gt או 9600gt, ורוצים תג מחיר קטן יותר, אתה תמיד יכול ללכת ATI. אם אתה לא מחפש את השורה העליונה של הביצועים בכלל, הוא לא לעשות שום הבדל מלבד להשאיר יותר כסף בכיס שלך.
| |||
| |||
| בסדר תודה על replys. נראה כמו 1GB הוא די חסר טעם אחר כך, עבור כרטיס זה. אני חושב 8600GT הגון המחיר נראה טוב, אני אולי gor עבור 8800GT חולה רואה, אני הולך לקנות Nvidia / יש לי כרטיס geforce קנו להם בעבר ATI נראה טוב אבל אני לא מכיר את טווח ! |
|
| |||
| |||
| אני מכיר אותו כאן nvidias כרטיס ATI אבל אבל לא יותר מ 8600 GT 8800gt עבור המשחקים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לי 8600GT, CSS וכו 'פועל עבור מושלם גבוה עם פרטים וכו' הייתי הולך על 8800, אבל זה היה אומר חדשה PSU ופשוט צביעות להיות מוטרח
|
| |||
| |||
| ובכן, רק כדי להאיר את כל כך קצת אתה קצת יותר מוכר עם ATI, מבצעת את 3870 בערך זהה 9600gt. האם למשוך את 9600gt הרבה קדימה כמעט בכל המקרים אף. זה בגלל 9600gt נועד כחלק המתחרה לשים ATI לפינה, אבל זה עדיין יש הרבה על 8800gt של trimmings. ברגע 9600gt יצא, במחיר לא יאומן לעבר 175 דולר, ATI היה נמוך יותר באופן מיידי את מחירי כרטיסי סדרה 38xx. נהגתי של ATI כרטיס לפני שהגעתי שלי 9600, וזה לא היה חצי רע בכלל. בהתחשב שהיה זה כרטיס PCI, אני עדיין הצליח לשחק משחקים, כמו קריאה של החובה 2 ו Portal, למרות כל שאר הציפיות כי miserably מנסה להיכשל. ATI היא לא רע, הן פשוט אינן טובות. זה כמעט בדיוק אותו סיפור כמו עם אינטל לעומת AMD. כולנו יודעים כי אינטל יש איכות גבוהה יותר וטוב יותר חלקים. ו AMD הוא רק מעט ... פחות טוב. למרות הכולל, את הסיבה recommending שזה המחיר. אם אתה רוצה ללכת על Nvidia, אז אני לא רואה שום סיבה לעצור אותך. אני רוצה לעודד את זה למעשה. אתה עלול למצוא את עצמך את התרחיש של: "וואו. הכל נראה כל כך מדהים. אני תוהה אם זה יגרום כי המשחק נראה מדהים מדי" ואתה עלול להתחיל לקנות משחקים זה יותר כיף גם גרפיקה יותר אינטנסיבי. אני שמח למצוא את עצמי באותו מיקום עכשיו heheh. אבל אין לי כסף כדי לקחת משחקים: (. אם אתה יכול למתוח את הפער, לכו על ה 9600. זה פעמיים את המחיר אבל זה לא שלוש פעמים המחיר הוא כמו 8800. לא תוכל לחזור בתשובה את ההחלטה. |
|
| |||
| |||
| אני חושב שאני צריך להתחיל לפרסם עבור BFG אתה יודע ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 its a 128 קילו ביט pricey לעומת שלך. אבל זה futureproofs לך די הרבה זמן ואת החיים יש אחריות. לע לא בטוחים עולם המחשבים הבניין אתה יודע thats דבר טוב:) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להמליץ על כרטיס מסך הגון משחקים - Newbie שאלה | zbersinger | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 21 נובמבר 2009 13:49 |
| האם יש דבר כזה, חצי חצי הגון גובה כרטיס מסך? | mctw | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 3rd אפריל 2009 15:54 |
| הממ ... 8500GT Super + 1GB | d0od | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 22 מרץ 2008 13:21 |
| א הגון כרטיס וידאו | Keys767 | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 26 נובמבר 2007 12:01 |
| הגון צריך כרטיס הווידאו | gratefullydead | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 19th נובמבר 2007 14:45 |
| שרשרת כלים | |
| |