![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turi būti sąžiningai M8 1gb įpratęs, kad skirtumas nuo 512mb ar net 256mb, nes ji siaura 128MB sąsaja ir net su 1 GB atminties važiuojant 400MHz (800MHz veiksmingas bitai), tai buvo DDR2 taip pat riboja kortelės atminties pralaida ir Manau, tik 16 stream processers doesnt padaryti jį labai gerą žaidimo kortelė gerai už Nienajlepszy žaidimai spėju, bet aš skaitytis jis kovą kaip FEAR žaidimo
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT yra daug geresnis pasirinkimas už tą kainą taškas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey hulsey!, id pasakyti arba 8600GT, arba jei jūs galite ruožas 8.800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jei norite atlikti, ir negali gauti 8800GT ar 9600GT, ir nori mažesnių kainų žymeles, jūs visada galite kreiptis ATI. if you're not looking for viršų linijos veiklą Šiaip ar taip, tai nebus jokio skirtumo, išskyrus palikti daugiau pinigų iš savo kišenės.
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už jūsų Replys. Atrodo 1Gb yra kinda prasmės ten, už šią kortelę. Manau, 8600GT atrodo geras geras kainos ir gali Horizontaliai už 8800GT blogai matyti, aš einu nusipirkti NVIDIA / GeForce kortele turiu pirkti juos anksčiau ATI atrodo geriau, bet aš nesu susipažinęs su jų spektras ! |
|
| |||
| |||
| Same here I know nvidias kortele, bet ne ATI o 8800GT daugiau nei 8600 GT žaidimų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gavau 8600GT, CSS ir tt veikia puikiai aukštos detales ir tt Aš ketinate gauti 8800, o tai reikštų naują PSU just cant būti bothered
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| gerai tik, kad apšviestų jums visiems truputį, kad esate šiek tiek susipažinę su ATI, jų 3.870 atlieka maždaug kaip 9600GT pats. 9600GT ar traukti toli į priekį beveik visais atvejais nors. Taip yra todėl, 9600GT buvo sukurta kaip dalis konkurentas įdėti ATI į kampą, tačiau ji vis dar of 8800GT's papuošimai aikštelė. kuo 9600GT išėjo, kaina ne neįtikėtinas 175 Bucks, ATI turėjo nedelsiant sumažinti jų 38xx serijos kortelių kainas. I used ATI kortelę prieš I got my 9600, ir tai buvo ne pusė bad at all. mano, kad tai buvo PCI card, aš vis tiek sugebėjo žaisti kaip Call of Duty 2 ir portalo nepaisant visų kitų lūkesčių, kad ji nesugeba Nędznie bando. ATI nėra blogai, jie tiesiog ne taip gerai. tai beveik tokia pati istorija, kaip Intel vs AMD. Mes visi žinome, kad Intel yra aukštesnės kokybės ir geriau dalys. ir AMD yra tik šiek tiek ... mažiau geras. Bendras nors, mano priežastis, rekomenduojant tai buvo kaina. Jeigu norite kreiptis dėl NVIDIA, tada aš nematau jokių priežasčių sustabdyti tave. Norėčiau paskatinti ją to. Jums gali rasti sau pagal scenarijų: "Oho. Viskas atrodo taip nuostabu. Įdomu, jei ji būtų, kad žaidimas atrodo awesome too" ir galite pradėti pirkti More Fun Games, kad taip pat yra daug vaizdinių elementų. I'm surasti save, kad padėtis dabar heheh. bet aš neturiu pinigų įsigyti žaidimai: (. jei galite ruožas spragą, eikite už 9.600. tai du kartus kaina, bet tai ne tris kartus, kaip 8.800 kaina. you won't regret savo sprendimą. |
|
| |||
| |||
| Manau, turėtų pradėti reklamą BFG žinote, kad ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 jos 128 £ truputį brangiau nei tavo. Bet tai futureproofs jums gana o ir jos gavo Lifetime Warranty. Ir nesaugių pasaulio pastato kompiuteriai žinote thats geras dalykas:) |