![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szczerze mówiąc m8 z 1gb przyzwyczajenie się trochę różnica z 512MB lub 256MB nawet jak ma to wąskie 128mb interfejs, a nawet z 1gb pamięci działa na 400MHz (efektywne 800MHz), przy czym DDR2 ogranicza również karty pamięci i Myślę, ze tylko 16 strumienia processers doesnt stała się ona bardzo dobra gra w karty porządku run of the mill gry i guess, ale i liczyć, że walka z gry jak FEAR
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT jest o wiele lepszym rozwiązaniem w tej cenie pkt.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hey hulsey! id powiedzieć albo 8600gt lub jeśli można rozciągnąć 8800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jeśli chcesz wydajność, i nie może uzyskać 8800gt lub 9600gt i ma mniejszą cenę znak, możesz zawsze ATI. Jeśli nie szukasz górnej linii wydajność zresztą, to nie będzie żadnej różnicy chyba zostawić więcej gotówki w kieszeni.
| |||
| |||
| Ok thanks for your replys. Wygląda na to 1Gb kinda pointless następnie na tej karcie. Myślę, że 8600GT wygląda dobrze godnej cenie I może Gor dla 8800GT źle widzieć, i am going to kupić nvidia / GeForce karty i kupić je w przeszłości ATI wygląda dobrze, ale nie jestem zaznajomiony z ich zakres ! |
|
| |||
| |||
| same here wiem nvidias karty ATI, ale nie 8800gt, ale ponad 8600 GT w grach |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam na 8600GT, dla CSS itp. uruchamia idealny z wysokim szczegóły itp i was going to get w 8800, ale będzie oznaczać nowe PSU i just cant być kłopot
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| tylko dobrze by oświecić wszystkich trochę tak jesteś trochę bardziej zaznajomieni z ATI, ich 3870 wykonuje mniej więcej taki sam jak 9600gt. na 9600gt nie ciągnąć daleko w prawie wszystkich przypadkach though. to 9600gt, ponieważ został zaprojektowany jako część konkurenta ATI umieścić w rogu, ale nadal ma wiele do 8800gt's okrawków. jak tylko 9600gt wyszedł, wycenione na niesamowitą 175 dolców, ATI musiał natychmiast obniżyć swoje ceny karty serii 38xx. i używane karty ATI i got my przed 9600, i nie było pół bad at all. Rozważając to karta PCI, i jeszcze udało się gier jak Call of Duty 2 i Portal pomimo wszystkich innych oczekiwań, że nie próbuje nędznie. ATI nie jest zła, ale po prostu nie są tak dobre. jest niemal dokładnie taki sam jak historia Intel vs AMD. wszyscy wiemy, że Intel ma wyższą jakość i lepsze części. i AMD jest tylko lekko ... mniej dobry. ogólnej chociaż mój powód zalecając jej ceny. jeśli chcesz, aby przejść do NVIDIA, a następnie widzę żadnego powodu, aby Cię zatrzymać. I'd zachęcić je w rzeczywistości. może znaleźć się w scenariuszu: "wow. wszystko wygląda tak niesamowicie. Zastanawiam się, jeżeli spowodowałoby to, że gra wygląda zbyt awesome" i można rozpocząć zabawę zakupu więcej gier, które są również bardziej intensywne grafiki. I'm znalezienia sobie w tej pozycji już heheh. ale nie mam pieniędzy, aby gry: (. jeśli można rozciągnąć luki, przejdź do 9600. to dwukrotność ceny, ale nie jest to trzy razy cena 8800, jak jest. nie będzie żałował swojej decyzji. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że powinienem zacząć reklamy BFG wiesz, że ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 jej 128 funtów bit pricey porównaniu do Ciebie. Ale to futureproofs za dłuższą chwilę i jego życiu dostałem gwarancji. I w niebezpiecznym świecie budowy komputerów wiesz thats a good thing:) |
![]() |
|
| Zakładki |