![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru a fi sincer M8 de 1GB obiceiul face un pic de diferenta de la 512MB sau chiar de 256MB ca el are o interfaţă de 128MB îngustă şi chiar şi cu 1 GB de memorie să ruleze la 400MHz (800MHz eficace), aceasta fiind de asemenea DDR2 limitele de card de memorie de lăţime de bandă şi Cred că, cu doar 16 stream processers doesnt face o foarte buna carte de bine de jocuri, pentru a rula jocuri mil. Cred ca asa este, dar i s-ar lupta împotriva un joc ca Frica
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT este o opţiune mult mai bine la acest preţ punct.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hei hulsey!, id spun fie 8600gt sau dacă se poate întinde pe 8800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dacă doriţi performanţă, şi nu poate primi un 8800gt sau un 9600gt, şi doresc o mai mic preţ tag-ul, puteţi oricând să vă ATI. Dacă nu sunteţi în căutarea de top de la linia de performanţă, oricum, acesta nu va face nici o diferenţă cu excepţia concediu mai numerar în buzunar.
în 3850 şi 3870 nu sunt o jumătate de rău performanţă înţelept, şi ele sunt la preţuri foarte affordably acum, pentru a concura cu nvidia. trebuie să aruncaţi o privire-a se vedea de la ei. Sistemul meu: Ezekiel
|
|
| |||
| |||
| Bine, vă mulţumesc pentru replys. Se pare ca este cam 1Gb de sens, atunci, pentru această carte. Cred că arată bine 8600GT decente preţul i mai gor pentru 8800GT bolnav a se vedea, am de gând să cumpăr un nvidia / GeForce carte i-au cumpărat în trecut ATI arata bine, dar eu nu sunt familiarizaţi cu gama lor ! |
|
| |||
| |||
| acelaşi aici ştiu nvidias carte, dar nu ati dar 8800gt peste 8600 GT pentru jocuri |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am 8600GT, pentru CSS etc ruleaza perfect cu un grad ridicat de detalii, etc Am fost mergi la a lua în 8800, dar că ar însemna un nou PSU şi doar cant fi deranjat
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| şi doar pentru a vă lămuri toate un pic Deci tu esti un pic mai familiare cu ATI, îşi îndeplineşte 3870 aproximativ aceeaşi ca şi la 9600gt. 9600gt se trage de la distanţă mare înainte în aproape toate cazurile, totuşi. Asta pentru ca la 9600gt a fost conceput ca o parte concurent ATI pentru a pune într-un colţ, dar mai are încă o mulţime de 8800gt lui dichis. de îndată ce 9600gt iesit, la un preţ incredibil 175 de dolari, ATI a trebuit să îşi reducă imediat 38xx serie carduri de preţuri. Am folosit un ati carte mi-am luat, înainte de 9600, şi nu a fost o jumătate de rău, la toate. având în vedere că a fost o carte de PCI, am reuşit încă să joace jocuri ca Call of Duty 2 şi portalul ciuda tuturor celorlalte aşteptările pe care le-ar eşua mizerabil încercat. ATI nu este rău, doar că nu sunt la fel de bun. e aproape exact la fel ca povestea cu Intel AMD vs. Ştim cu toţii că Intel a mai bună calitate şi o mai bună părţi. şi AMD este doar un pic ... mai puţin bun. în total, deşi,-mi un motiv pentru a recomanda ce a fost preţul. daca vrei sa mergi pentru o nvidia, apoi i se vedea nici un motiv să te oprească. Aş încuraja este, de fapt. s-ar putea să găseşti în scenariu de: "wow. totul pare atât de uimitor. Mă întreb dacă s-ar face ca jocul arata prea grozav" şi s-ar putea să înceapă să cumpere mai multe jocuri distractive, care sunt, de asemenea, mai multe elemente grafice intensive. Sunt eu însumi de constatare în care poziţia acum heheh. dar nu am bani pentru a obţine jocuri: (. Dacă se poate întinde decalajul, du-te pentru 9600. este de două ori a preţului, dar nu este de trei ori mai mare ca preţul este de 8800. nu veţi regreta decizia ta. |
|
| |||
| |||
| Cred că trebuie să înceapă de publicitate pentru BFG stii ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 sa o pricey puţin 128 de kilograme, comparativ cu a ta. Dar acest futureproofs tine o vreme si sa am o viata de garanţie. Şi în lume nesigură de clădire computere stii Thats un lucru bun:) |
![]() |
|
| Marcaje |