![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete byť úprimný M8 s 1gb zvyknutý urobiť trochu rozdiel od 512mb alebo dokonca 256megabajt pretože má úzky 128megabajt rozhranie a dokonca aj s 1 GB pamäte beží na 400MHz (800MHz efektívne), pričom DDR2 tiež obmedzuje šírku pásma, pamäťové karty a Myslím, že iba s 16 stream processers doesnt je veľmi dobré herné karta v pohodě na tuctove hry aj hádať, ale aj pocit, že by boj proti hre, ako FEAR
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT je oveľa lepšia voľba za túto cenu bodu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej hulsey!, id povedať buď 8600gt alebo ak môžete natiahnuť na 8800 gt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ak chcete výkon, a nemožno získať 8800gt alebo 9600gt, a chcú menšiu cenu, môžete vždy obrátiť ATI. Ak si nie ste hľadáte hornej línie výkonnosť v každom prípade, že nebude vykonávať žiadne rozdiely okrem dovolenky viac hotovosti vo vrecku.
| |||
| |||
| Ok vďaka za vaše replys. Vyzerá to, že je trochu zbytočné 1Gb potom pre túto kartu. Myslím si, že vyzerá dobre 8600GT slušnú cenu môžem GOR za 8800GT zle vidieť, jdu si kúpiť nVidia / GeForce kartu som kúpil v minulosti ATi vyzerajú dobre, ale já nejsem oboznámený s ich rozsah ! |
|
| |||
| |||
| rovnakej tu aj poznať nvidias karty, ale nie ati ale 8800gt nad 8600 GT pre hranie hier |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám 8600GT, pre CSS etc beží perfektné s vysokými detaily, atď som sa dostať na 8800, ale to by znamenalo nový PSU a prevýšenie je len obťažovalo
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| a len na vás informovať všetky trochu tak, že ste trochu viac zoznámiť s ATI, ich 3870 vystupuje približne rovnaký ako 9600gt. 9600gt je to vytiahnuť dopredu, v takmer všetkých prípadoch, aj keď. to je preto, že 9600gt bol navrhnutý ako súčasť konkurentom ATI dať do rohu, ale je stále ešte veľa o 8800gt to orez. akonáhle 9600gt vyšli, ocenená na neuveriteľných 175 dolárov, ATI musela okamžite znížiť svoju sériu 38xx kariet ceny. i použil ati karty pred aj môj 9600, a bol docela zlý. zvažuje, že je to PCI karta, aj napriek tomu sa podarilo hranie hier ako sú Call of Duty 2 a portál napriek všetkým očakávaniam ostatných, že by to nepodarí zbědovaně pokuse. ati nie je zlá, ale jednoducho nie sú tak dobré. je to takmer presne ten istý príbeh ako s Intel vs AMD. všetci vieme, že Intel má vyššiu kvalitu a lepšie diely. a AMD je len o niečo ... menej dobrý. avšak celkovo môj dôvod odporúčať bola cena. ak chcete ísť na nvidia, potom nevidím žiadny dôvod pre zastavenie vás. Já bych podporiť ju v skutočnosti. môžete nájsť v scenári: "wow. všetko vyzerá tak úžasne. Zaujímalo by ma, či by bolo úžasné, že hra vyzerať príliš" a môžete začať nákupe viac zábavné hry, ktoré sú tiež viacero grafických intenzívne. Já jsem nájsť sám v pozícii, že práve teraz heheh. ale nemám peniaze získať hry: (. Ak môžete pretiahnuť priepasť, choďte na 9600. je to dvojnásobok ceny, ale nie je trikrát cenu ako 8800 je. nebudete ľutovať, vaše rozhodnutie. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že by sa malo začať s reklamou na BFG, ktoré poznáte ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 svojich 128 kilo bit drahý v porovnaní s Vy. Ale tohle futureproofs ste chvílicasu a dostal doživotná záruka. A do nebezpečného sveta stavebných počítačov viete to je dobrá vec:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Odporúčam Slušná grafická karta pre hranie hier - Newbie Otázka | zbersinger | Graphics Cards & Monitory | 6 | 21. novembra 2009 13:49 |
| Existuje taká vec ako je slušné Polčas Polčas Výška grafických kariet? | mctw | Graphics Cards & Monitory | 5 | 3. apríl 2009 15:54 |
| Hmm ... 8500GT Super + 1GB. | d0od | Graphics Cards & Monitory | 5 | 22. marca 2008 13:21 |
| A slušnú grafickú kartu | Keys767 | Graphics Cards & Monitory | 5 | 26. novembra 2007 12:01 |
| Potrebe dôstojnej video karty | gratefullydead | Graphics Cards & Monitory | 3 | 19. novembra 2007 14:45 |
| Thread Tools | |
| |