![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да будем искрен м8 је 1ГБ има обичај направити битну разлику од 512МБ или чак 256МБ јер је узак 128МБ интерфејс, па чак и са 1ГБ меморије трчање код 400 (800МХз ефективну), он се такође ДДР2 ограничава картица је меморијска пропусност и мислим да је са само 16 стреам процессерс се чине га врло добрим играма у реду за картице вожњи млин игара, али ја мислим да ће то избројати борби против игре попут Феар
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ГеФорце 8600 ГТ је пуно боља опција у том тренутку цена.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј хулсеы!, ИД рећи или 8600гт или ако се протежу на 8800 ГТ
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ако желите ефикасности, а не може добити 8800гт или 9600гт, и желе мању цену таг, увек можете отићи АТИ. ако не тражите врхунске перформансе од линија свакојако, неће направити никакве разлике осим оставити више готовине у вашем џепу.
| |||
| |||
| Ок хвала за ваш реплыс. Изгледа као 1ГБ је кинд бескорисно тада, за ту картицу. Мислим да је 8600ГТ изгледа добро пристојне цене и мај Гӧр за 8800ГТ болестан видите, ја одлазим купити НВИДИА / ГеФорце картицом сам их купио у прошлости АТИ изгледа добро, али нисам упознат са њиховим распон ! |
|
| |||
| |||
| Знам ту исту картицу, али не нвидиас ати 8800гт али преко 8600 ГТ за гаминг |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добио сам 8600ГТ, за ЦСС етц рунс савршено са високим детаљима и сл ЈА је лијегање добити 8800, али то би значило да нови псу и праведан лицемјерје бити смета
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| али само да вас све просвијетлити мало па сте мало више упознати са АТИ, њихов обавља отприлике 3870 исто као и 9600гт. 9600гт је то вуча далеко испред у готово свим случајевима ипак. то је зато што 9600гт је осмишљен као део ставити АТИ конкурента у углу, али још увек има много за 8800гт је додаци. чим изиђе 9600гт, наплаћују на невероватном 175 крупна сачма, АТИ морао одмах нижи 38кскс серије картица ценама. ЈА искориштен један ати картицу пре него што сам је добио мој 9600, и није била лоша половина ат алл. с обзиром да је то била ПЦИ картицом, и даље је успео играмо као позив Дуты 2 и Портал, упркос свим осталим очекивања да ће успети јадно тежак. АТИ није лоше, само они нису добри. то је готово сасвим исту причу као и са Интел вс АМД. сви смо знали да Интел има квалитетнији и бољи делови. и АМД је само мало ... мање добар. свеукупно ипак, мој разлог за препоруку је цена. ако желите ићи на НВИДИА, онда не видим разлога да се заустави вас. Хтео је заправо подстаћи. можда ће вам се у сценарију: "Уоу. све изгледа тако невероватна. ја цудити ако се чини да ће игра изгледати Ауесоме превише" и можете почети куповином забавније игре које су више грапхицс интензивне. И'м проналажењу себе у тој позицији одмах хехехе. али ја немам новца да би добили игре: (. ако можете протежу јаз, иди за 9600. то је цена два пута, али није три пута цена је као што је 8800. нећете пожалити своју одлуку. |
|
| |||
| |||
| Ја мислим да би требало да почне за рекламирање БФГ ли знали ... хттп://ууу.сцан.цо.ук/Продуцтс/Проду...одуцтИД=771460 један њен £ 128 бита прицеы поређењу са Вама. Али то за вас футурепроофс доста а и његових добио доживотно гаранцију. А у несигурном свету зграде рачунара знате тај добра ствар:) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Препоручи Пристојан Графичка картица за играње - Питање за почетнике | зберсингер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 6 | 21. новембар 2009 13:49 |
| Постоји таква Као Халф пристојне Халф Висина Графичка картица? | мцту | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 3 април 2009 15:54 |
| Хмм ... 8500ГТ Супер + 1ГБ | д0од | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 22 март 2008 13:21 |
| Децембар видео картице | Кеыс767 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 26 новембар 2007 12:01 |
| Требате пристојне Видео Цард | гратефуллыдеад | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 19 новембар 2007 14:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |