![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| M8 dürüst olmak için 1GB alışkanlık olarak ve 1GB bellek 400MHz çalışan bile bir dar 128MB arayüzü olan 512MB hatta 256MB (800MHz etkin den farkı biraz), bu DDR2 olmanın da kart bellek bant genişliği ve sınırları yapmak Sadece 16 akışı processers bu çok iyi bir oyun kartı fabrikası oyunlar i çalıştırmak için tamam yapmak doesnt ile düşünüyorum tahmin ama FEAR gibi bir oyun mücadele edeceğini varsaymak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT bu fiyat noktasında çok daha iyi bir seçenek.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey hulsey!, kimliği ya 8600gt veya eğer 8800 GT streç görüßmeye
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer, ve performans istiyorsanız bir 8800GT veya 9600gt can't get ve küçük bir fiyat etiketi isterseniz, her zaman ATI gidebilirsiniz. , hatta performans üst için her nasılsa arıyor değilseniz eğer, herhangi bir fark dışında girmiyoruz cebinize daha fazla nakit bırakın.
| |||
| |||
| Sizin replys için Tamam teşekkürler. Görünüyor 1GB tür sonra anlamsız, bu kart için. Ben 8600GT iyi iyi fiyat Ben görünüyor 8800GT görmek hasta için Gor Mayıs, bir NVIDIA satın almak / GeForce kartı ben gidiyorum son ATi bunları satın var iyi ama kendi aralığı aşina değilim bak ! |
|
| |||
| |||
| Burada aynı Ben oyun için 8600 GT üzerinde nvidias kart değil ama ATI 8800GT biliyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i 8600GT var için CSS vb mükemmel yüksek ayrıntılarını vb çalışır i 8800 alacaksın, ancak yeni bir PSU anlamına gelecektir ve adil olmak cant rahatsız
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| bu yüzden biraz daha ATI alışkınsanız iyi bütün biraz sizi aydınlatmak için, bunların yaklaşık 3870 olarak 9600gt aynı gerçekleştirir. bu 9600gt kadar öncesinde neredeyse her durumda olsa çekme gelmez. o çünkü 9600gt bir rakip olarak bir köşe haline ATI için özel olarak tasarlanmış olduğunu, ama o hala 8800GT's abartı bir yeri vardır. bir an olarak 9600gt, inanılmaz bir 175 dolar at fiyatlı geldi, ATI hemen 38xx serisi kartların fiyatları düşürmek için vardı. i benim 9600 var önce bir ATI kartı kullanılan ve yarısı hiç fena değildi. Bir PCI kart olduğunu düşünüyor, hala görev 2 arama ve portal gibi oyunlar oynamak için diğer tüm beklentilerini bu berbat çalışırken başarısız olacağını rağmen başardı. ATI kadar iyi değildir, sadece olan kötü değildir. Intel Vs olarak bu neredeyse aynı hikaye AMD. hepimiz biliyoruz ki Intel daha kaliteli ve daha iyi parçalar var. ve AMD sadece ... biraz olduğunu daha az iyi. genel rağmen, bu para tavsiye için bir sebeptir. Bir NVIDIA için gitmek istiyorum, sonra i durdurmak için hiç bir neden görmüyorum. Ben aslında bunu öneririm. eğer çok harika görünüyor bu oyun yapar ve bu da daha fazla grafik yoğun daha eğlenceli oyunların satın başlayabilir sizin senaryoya kendinizi bulabilirsiniz: "vay. her şey bu kadar muhteşem görünüyor. ben merak ediyorum. O sırada hemen heheh kendimi bulma yaşıyorum. ama oyun almak için para yok: (. Eğer, 9600 gitmek boşluğu streç olabilir. onu iki kez fiyat's ancak 8800 gibi üç kez fiyat değildir. siz karar pişman olmayacaktır. |
|
| |||
| |||
| Sana BFG bilmek reklam vermeye başlamak gerektiğini düşünüyorum ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 onun 128 kilo biraz senin kıyasla pahalı. Ama bir süre için bu futureproofs ve onun bir ömür boyu garanti var. Ve biliyor bina bilgisayar Güvensiz dünyada iyi bir şey şu:) |
![]() |
|
| Bookmarks |