![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Щоб бути чесним M8 1gb звичку робити трохи відрізняється від 512 Мбайт або навіть 256mb, оскільки воно має вузьку інтерфейсу 128 Мб і навіть з 1 Гб пам'яті, що працює на частоті 400 МГц (800MHz ефективна), при тому DDR2 також обмежує пропускну здатність пам'яті карти і Я думаю, тільки з 16 переробниками потоку doesn't роблять це дуже хороша гра карті добре для запуску млина іграх я думаю, але я думаю, він буде боротися проти такої гри, як FEAR
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| GeForce 8600 GT є набагато кращим варіантом на цій ціні.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей hulsey!, ID сказати або 8600GT або якщо ви можете розтягнути 8800 GT
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви хочете продуктивності, і не можуть отримати 8800GT або 9600GT, і ви хочете отримати меншу ціну, ви завжди можете перейти ATI. Якщо ви не шукаєте початок рядка виконання В усякому разі, вона не має ніякого значення, крім залишити більше грошей у кишені.
| |||
| |||
| Ок спасибі за вашу Replys. Схоже, 1Gb це цікаве безглуздим, то для цієї картки. Я думаю, що 8600GT добре виглядає гідною і ціна може Гор для 8800GT жорстокого бачите, я збираюся купити NVIDIA / GeForce картки я купив їх у минулому ATi виглядати добре, але я не знайомий з їх діапазон ! |
|
| |||
| |||
| Тут же я знаю nvidias картою ATI, але не 8800GT, але більше 8600 GT для ігор |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я отримав 8600GT, для CSS і т.д. працює досконалим з високим і т.д. детальніше Я збираюся отримати 8800, але це буде означати новий блок живлення і просто ходяче буде турбувати
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| а просто просвітити всіх вас трохи тому ви трохи знайомі з ATI, їх виконує приблизно 3870 так само, як 9600GT. 9600GT чи тягнути далеко вперед майже у всіх випадках, хоча. Це тому, що 9600GT був розроблений як частина конкурент ATI покласти в кут, але вона все ще має багато обробкою 8800GT's. як тільки вийшов 9600GT, за ціною 175 доларів неймовірно, ATI були негайно знизити їх 38xx серія карт цін. Я використовував карту ATI, перш ніж я отримав мій 9600, і це було не половина непогано. вважаючи це була карта PCI, я як і раніше вдається грати в ігри, як Call Of Duty 2 і портал, незважаючи на всі інші очікування, що було б з тріском провалилися спроби. ATI не погано, вони просто не так добре. Це майже такий самий історія як з Intel проти AMD. Ми всі знаємо, що Intel має більш високу якість і більше частин. AMD і просто трохи ... менше хороший. загальна хоча, на мій розум рекомендацією було ціною. Якщо ви хочете звернутися за NVIDIA, то я не бачу причин, щоб зупинити вас. Я закликаю його на ділі. Ви могли б знайти себе в сценарії: "Wow. Все виглядає так дивно. Цікаво, якщо вона буде робити вигляд, що гра дуже Awesome", і ви можете почати купувати більше веселощів ігор, які також більш інтенсивному графіку. я опинюся в такому становищі зараз Heheh. але у мене немає грошей, щоб отримати ігор: (. Якщо ви можете розтягнути цей розрив, йти на 9600. це в два рази дорожче, але не в три рази перевищує ціну, як 8800. Ви не будете жалкувати про своє рішення. |
|
| |||
| |||
| Мені здається, я повинен почати рекламну кампанію для BFG ви знаєте ... http://www.scan.co.uk/Products/Produ...oductID=771460 своїх 128 фунтів трохи дорогою в порівнянні з вами. Але це futureproofs Ви досить довгий час і отримав довічну гарантію. І у небезпечних Світ будівельного комп'ютери Thats знаю добре:) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Рекомендувати гідною відеокарти для ігор - Новачок питання | zbersinger | Графічні карти & Монітори | 6 | 21 листопада 2009 13:49 |
| Там така річ, як Half Гідний половинній висоти відеокарта? | mctw | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 квітня 2009 15:54 |
| Хм ... 8500GT Super + 1GB | d0od | Графічні карти & Монітори | 5 | 22 березня 2008 13:21 |
| Гідною відеокарти | Keys767 | Графічні карти & Монітори | 5 | 26 листопада 2007 12:01 |
| Необхідність Гідний відеокарт | gratefullydead | Графічні карти & Монітори | 3 | 19 листопада 2007 14:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |