![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хей, аз имам Dell 2408wfp последната седмица от ocuk за 420 лири, доколкото това е шибан брилянтен. картината е по-свеж, резолюцията е огромно, както и връзката е невероятно. Разполага с четец на карти в страната, което действа незабавно с двете Windows и Linux и с 2 USB порта. Имам използвали картина в картина за първи път и аз трябва да кажа, че е отлично, мога да свиря на Xbox и разглеждате в мрежата в същото време !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да Да имам Сам 450 GTS система с мощност от 60 rps след клетки шофиране изпълнение карти, позволяващи за intercooled observationall следвайте чрез който ви дава невероятни неща:)
| |||
| |||
| затвори ивицата Газа ![]() този монитор е страхотно! |
|
| |||
| |||
| Какво е направил? Спомням си, преди да ми казваш, но аз забравих |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леле, че е скъпо moniter! но е хубаво с този пейзаж на готовност и е 1080p! Уау!
| |||
| |||
| повече, отколкото 1080p му 1200p (който isn't дори HD стандарт) |
|
| |||
| |||
| този kinnda безсмислен, защото нищо по-добро тогава 1080p окото арго видите разликата поне този, което хората ми кажете ... |
|
| |||
| |||
| haha този лъжа, там е много по-подробно и нещата са високи и по-малко letterbox Иш |
|
| |||
| |||
| зли хора на лош купя Казаха ми, нищо по-горе 1080p ти арго видите разликата! Аз не знаех, за да чуете за тях |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Център за поддръжка на Dell Dsc.exe обърквания Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Общи Софтуер Чат | 6 | 18-ти ноември 2009 13:25 |
| Dell, Dell, Alienware. | Razer | Общи Хардуер Чат | 5 | 31 Март 2008 05:09 |
| Dell XPS 420 | Алекс | Общи Хардуер Чат | 30 | 20 март, 2008 07:23 |
| PSU за Dell | vonfeldt7 | Случаи & Power Доставки | 2 | 11 Окт 2007 02:40 |
| Помощ с Dell PSU | Certix | Случаи & Power Доставки | 5 | 30 август 2007 година 16:43 |
| Нишка Инструменти | |
| |