![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej, já mám dell 2408wfp minulý týden od ocuk za 420 liber, pokud je to zpropadený brilantní. obraz je ostrý, rozlišení je však obrovský a konektivita je úžasná. má čtečku ve straně, která funguje ihned s Windows i Linux a 2 USB porty. jsem použil obrázek v obrázku poprvé a musím říct, že je vynikající, může hrát i na xbox a procházet síť najednou !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo jo jsem se sam 450 GTS systém s výkonem 60 RPS tyto buňky řídit výkonnost karta umožňuje pro intercooled observationall řídit tím, že jste úžasná věc:)
| |||
| |||
| sklapni Gaze ![]() tento monitor je úžasné! |
|
| |||
| |||
| "Co to dělá? Pamatuji Chceš mi říct, ale i před zapomněl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, že je dražší moniter! ale je to pěkné, že se režim krajiny a je 1080p! wow!
| |||
| |||
| své více než 1080p jeho 1200p (aby isnt dokonce hd standard) |
|
| |||
| |||
| kinnda to je zbytečné, protože nic lepšího pak 1080p oka dotírat vidět rozdíl alespoň to je to, co lidem říct mě ... |
|
| |||
| |||
| haha to je lež, existuje mnohem více podrobností a věci jsou vyšší a nižší kanceláře ish |
|
| |||
| |||
| Lidu na špatné koupit řekli mi, že něco výše 1080p vám dotírat vidět rozdíl! Věděl jsem, že nebude poslouchat je |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Obecné Software Chat | 6 | 18.listopadu 2009 13:25 |
| Dell, Dell, Alienware. | Razer | Obecné Hardware Chat | 5 | 31. březen 2008 05:09 |
| Dell XPS 420 | alex | Obecné Hardware Chat | 30 | 20. březen 2008 07:23 |
| PSU pro Dell | vonfeldt7 | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 11. října 2007 02:40 |
| Pomoc s Dell PSU | Certix | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 30. srpna 2007 16:43 |
| Thread Nástroje | |
| |