![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω dell 2408wfp μου την περασμένη εβδομάδα από ocuk για 420 λίρες, μέχρι στιγμής, είναι freaking brilliant. η εικόνα είναι τραγανές, το Ψήφισμα του είναι τεράστια και η συνδεσιμότητα είναι καταπληκτική. έχει μια κάρτα αναγνώστη στην πλευρά που λειτουργεί αμέσως με τα Windows και το Linux και με 2 θύρες USB. Έχω την εικόνα που χρησιμοποιείται στην εικόνα για πρώτη φορά και πρέπει να πω ότι είναι εξαιρετική, και μπορεί να παίξει το Xbox και να περιηγηθείτε το καθαρό ταυτόχρονα !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, ναι έχω την sam 450 GTS σύστημα, με παραγωγή 60 RPS μετά το κελί μονάδα_δίσκου επιδόσεων κάρτα που επιτρέπει την παρακολούθηση μέσω intercooled observationall δίνοντάς σας εκπληκτικά πράγματα:)
| |||
| |||
| σκάσε Γάζα ![]() αυτή την οθόνη είναι φοβερό! |
|
| |||
| |||
| τι κάνει; Σας θυμάμαι να μου λες, πριν αλλά το ξέχασα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow ότι είναι ένα ακριβό moniter! αλλά είναι ωραίο τοπίο με την κατάσταση λειτουργίας και είναι 1080p! WOW!
| |||
| |||
| τα περισσότερα από 1080p την 1200p (isn't ότι ακόμη και ένα πρότυπο HD) |
|
| |||
| |||
| thats kinnda άχρηστη, διότι κάτι καλύτερο στη συνέχεια 1080p το μάτι επίκλισης δείτε μια διαφορά τουλάχιστον thats ό, τι οι άνθρωποι να μου πει ... |
|
| |||
| |||
| haha thats ένα ψέμα, είναι πολύ πιο αναλυτικά και τα πράγματα είναι υψηλότερο και λιγότερο γραμματοκιβώτιο ish |
|
| |||
| |||
| κακό τους ανθρώπους σε κακή αγοράζουν μου είπαν τίποτα παραπάνω 1080p σας επίκλισης δείτε μια διαφορά! δεν ήξερα για να ακούσετε τους |