![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hej, ja je dobio moj Dell 2408wfp prošlog tjedna iz ocuk za £ 420, do sada je friknuto sjajan. slika je hrskav, razlučivost je famozan i povezivost je nevjerojatna. ima čitač kartica na strani koja radi neposredno s oba Windows i Linux i sa 2 usb luka. Ja sam koristio sliku u sliku po prvi put i moram reći da je odličan, ja mogu igrati Xbox i pregledajte net u isto vrijeme !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| yeah yeah Imam sam 450 gts sustav sa izlazom od 60 rps sljedeću ćeliju pogon omogućujući izvedbu kartice za intercooled observationall izmahnuti dajući vam amazing stuff:)
| |||
| |||
| umukni Gaza ![]() ovaj monitor je Awesome! |
|
| |||
| |||
| što učiniti? Sjećam li reći mene prije nego sam zaboravio |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vau koje je skupo moniter! ali je lijepo s krajolikom koji način i kada je 1080p! Wow!
| |||
| |||
| svojih više od 1080p svojim 1200p (koja nije ni hd standard) |
|
| |||
| |||
| taj kinnda besmisleno, jer ništa bolje onda 1080p oku licemjerje vidjeti razliku barem taj što ljudi recite mi ... |
|
| |||
| |||
| haha taj laž, tu je mnogo više detalja i stvari su jači i manje ish poštansko sanduče |
|
| |||
| |||
| Zli ljudi u lošem kupovati Oni je rekao mene ništa gore 1080p li licemjerje vidjeti razliku! Znao sam da ne slušajte ih |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dellovog centra za podršku Dsc.exe Messing up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Općenito Software Chat | 6 | 18 studeni 2009 13:25 |
| Dell, Dell, Alienware. | Razer | General Hardware Chat | 5 | 31. ožujak 2008 05:09 |
| Dell XPS 420 | alex | General Hardware Chat | 30 | 20. ožujak 2008 07:23 |
| PSU za Dell | vonfeldt7 | Cases & Power Supplies | 2 | 11. listopad 2007 02:40 |
| Pomoć s Dell PSU | Certix | Cases & Power Supplies | 5 | 30. kolovoz 2007 16:43 |
| Thread Tools | |
| |