![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey, van az én Dell 2408wfp utolsó héten ocuk A 420 font, amennyiben ez rohadt zseniális. a kép éles, a felbontás és a hatalmas adatátvitelű bámulatos. van egy kártyaolvasó az oldalon, hogy a munkák azonnal a Windows és a Linux és 2 USB porttal. Nekem van használt a kép a képben az első alkalommal, és meg kell mondanom, hogy kiváló, tudok játszani az Xbox és keressük a háló egy időben !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja igen nekem van a GTS 450 sam rendszer kimeneti 60 rps a sejt teljesítmény-kártya lehetővé teszi, hogy kövesse intercooled observationall keresztül így csodálatos dolog:)
| |||
| |||
| fogd be Gázába ![]() Ez a monitor is awesome! |
|
| |||
| |||
| Mit tegyek? Emlékszem, nekem mondja előtt, de elfelejtettem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, hogy egy drága moniter! de ez szép, hogy a tájkép módban, és az 1080p! wow!
| |||
| |||
| A több mint 1080p az 1200p (ez isnt még a HD szabvány) |
|
| |||
| |||
| thats kinnda értelmetlen, mert valami jobb akkor 1080p a szem vidám látnak különbséget legalábbis amit az emberek mondani ... |
|
| |||
| |||
| haha thats hazugság, ott sokkal részletesebben és dolgok vannak magasabb és alacsonyabb postafiók ish |
|
| |||
| |||
| gonosz emberek rossz vásárolni Azt mondták, bármit fenti 1080p you cant látok különbséget! Tudtam, hogy ne hallgass rájuk |