![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey, I got my Dell 2408wfp praeitą savaitę iš OcUK už 420 £, kiek tai freaking brilliant. nuotrauka yra traškūs, rezoliucija yra didžiulė ir ry is amazing. jis turi kortelių skaitytuvą iš šono kūrinių iš karto su tiek Windows ir Linux, ir su 2 USB. aš naudoju Picture in Picture pirmą kartą ir turiu pasakyti, kad tai yra puikus, aš galiu žaisti Xbox ir naršyti neto tuo pačiu metu !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah Yeah man Lukas 450 GTS sistema su 60 RPS produkcija po ląstelių vairuoti rezultatų kortelę, leidžiančią intercooled observationall paseks suteikia jums amazing stuff:)
| |||
| |||
| užsičiaupk Gazoje ![]() šis monitorius yra awesome! |
|
| |||
| |||
| Ką jis daro? Aš atsimenu, tu man sakai, bet iki Pamiršau |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow tai yra brangu moniter! bet jis yra gražus su horizontaliu režimu ir yra 1080p! WOW!
| |||
| |||
| jo daugiau nei 1080p savo 1200p (kad isnt net HD standartas) |
|
| |||
| |||
| Thats kinnda beprasmiška, nes nieko geriau tada 1080p akis cant see skirtumas bent thats, ką žmonės man sako ... |
|
| |||
| |||
| haha thats melas, yra daug išsamiau ir viskas yra aukštesni ir mažiau letterbox "ish" |
|
| |||
| |||
| blogis žmonių Bad pirkti jie man pasakė, kas aukščiau 1080p you cant see skirtumas! žinojau ne juos išklausyti |