![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei, mi-am luat dell 2408wfp ultima săptămână de la ocuk pentru 420 lire, până în prezent, este genial sperii. fotografia este crocant, rezoluţia este imensă şi conectivitate este uimitor. are un cititor de card, în parte, care funcţionează imediat cu ambele Windows şi Linux şi cu 2 porturi USB. i-au folosit imaginea în imagine pentru prima dată şi trebuie să vă spun, este excelent, i se poate reda xbox şi navigaţi pe net, în acelaşi timp, !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, da, am sam 450 GTS sistem cu o capacitate de 60 de rps de la unitatea de celule carte de performanţă care să permită o intercooled observationall urmeze oferindu-vă uimitor chestii:)
| |||
| |||
| taci Gaza ![]() acest monitor este minunat! |
|
| |||
| |||
| Ce face? i-mi aduc aminte de tine, înainte de a spune, dar am uitat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, care este un scump moniter! dar este frumos peisaj cu faptul că modul şi este 1080p! wow!!
| |||
| |||
| ei mai mult de 1080p sale 1200p (care isnt chiar un standard HD) |
|
| |||
| |||
| Thats kinnda sens ceva mai bine, pentru că atunci 1080p ochiului cant vedea o diferenţă de cel puţin thats ce oamenii, spune-mi ... |
|
| |||
| |||
| haha Thats o minciună, nu există mult mai multe detalii şi lucrurile sunt mai inalti si mai putin letterbox ISH |
|
| |||
| |||
| rău oamenilor la rău cumpăr mi-au spus nimic de mai sus 1080p tine cant vedea o diferenta! Ştiam că nu-i pentru a asculta |
![]() |
|
| Marcaje |