![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej, já mám dell 2408wfp minulý týždeň od ocuk za 420 libier, ak je to zpropadený brilantná. obraz je ostrý, rozlíšenie je však obrovský a konektivita je úžasná. má čítačku v strane, ktorá funguje okamžite s Windows i Linux a 2 USB porty. som použil obrázok v súbore prvýkrát a musím povedať, že je vynikajúci, môže hrať aj na xbox a prechádzať sieť naraz !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo jo som sa sam 450 GTS systém s výkonom 60 RPS tieto bunky riadiť výkonnosť karta umožňuje pre intercooled observationall riadiť tým, že ste úžasná vec:)
| |||
| |||
| Sklapni Gaze ![]() tento monitor je úžasné! |
|
| |||
| |||
| "Čo to robí? Pamatuji Chceš mi povedať, ale aj pred zabudli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow, že je drahšie Moniter! ale je to pekné, že sa režim krajiny a je 1080p! wow!
| |||
| |||
| svojej viac ako 1080p jeho 1200p (aby isnt dokonca hd standard) |
|
| |||
| |||
| kinnda to je zbytočné, pretože nič lepšie potom 1080p oka dotírat vidieť rozdiel aspoň to je to, čo ľuďom povedať ma ... |
|
| |||
| |||
| haha to je lež, existuje oveľa viac podrobností a veci sú vyššie a nižšie kancelárie ish |
|
| |||
| |||
| Ľudu na zlé kúpiť povedali mi, že niečo vyššie 1080p vám dotírat vidieť rozdiel! Vedel som, že nebude počúvať je |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 | dmdougie | Všeobecné Software Chat | 6 | 18.listopadu 2009 13:25 |
| Dell, Dell, Alienware. | Razer | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 31. marec 2008 05:09 |
| Dell XPS 420 | alex | Všeobecné Hardware Chat | 30 | 20. marec 2008 07:23 |
| PSU pre Dell | vonfeldt7 | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 11. októbra 2007 02:40 |
| Pomoc s Dell PSU | Certix | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 30. augusta 2007 16:43 |
| Thread Tools | |
| |