![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хеј, ја је добио мој Делл 2408уфп прошле недеље из оцук за 420 £, до сада је фрикнуто сјајан. слика је хрскав, резолуција је фамозан и Повезивање је невероватна. има читач картица на страни која ради непосредно са оба Уиндоус и Линукс и са 2 усб лука. Ја сам користио слику у слику по први пут и морам рећи да је одличан, ја могу играти Ксбокс и прегледајте нет у исто време !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ыеах ыеах Имам сам 450 гтс систем са излазом од 60 рпс следећу ћелију погон омогућујући успешност картице за интерцоолед обсерватионалл измахнути дајући вам амазинг стуфф:)
| |||
| |||
| умукни Газа ![]() овај монитор је Ауесоме! |
|
| |||
| |||
| шта учинити? Сјећам ли рећи мене пре него сам заборавио |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вау које је скупо монитер! али је лепо с крајолика који начин и када је 1080п! Уоу!
| |||
| |||
| својих више од 1080п својим 1200п (која није ни ХД стандард) |
|
| |||
| |||
| тај киннда бесмислено, јер ништа боље онда 1080п оку лицемјерје видети разлику барем тај што људи реците ми ... |
|
| |||
| |||
| хаха тај лаж, ту је много више детаља и ствари су јачи и мање исх поштанско сандуче |
|
| |||
| |||
| Зли људи у лошем куповати Они је рекао мене ништа горе 1080п ли лицемјерје видети разлику! Знао сам да не слушати их |