![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гей, я отримав Dell 2408WFP минулого тижня з ocuk на 420 фунта, до цих пір це Freaking блискучим. Картина Крисп, ця резолюція є величезною і підключення дивно. він має кард-рідер в стороні, яка працює безпосередньо з обох Windows і Linux і з 2 портами USB. Я використав "картинка в картинці в перший раз, і я повинен сказати, що це відмінний, я можу грати Xbox і перегляд чистих у той же час !!!!!
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah Yeah Я Сем 450 GTS система з вихідною потужністю 60 RPS після виконання Cell Drive Card, що дозволяє проводити проміжні observationall прямують через даючи вам дивні речі:)
| |||
| |||
| Заткнись Газа ![]() Даний монітор Awesome! |
|
| |||
| |||
| Що робити? Я пам'ятаю ти мені раніше, але я забув |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, що є дорогою MONITER! але приємно, що в ландшафтному режимі і це 1080p! Wow!
| |||
| |||
| Більш ніж 1080p своєї 1200p (хіба що навіть HD Standard) |
|
| |||
| |||
| Thats kinnda безглузда, тому що нічого краще, ніж 1080p нахиляє оком побачити різницю принаймні Thats, що люди говорять мені ... |
|
| |||
| |||
| Haha Thats брехня, є набагато більш докладно і речей більш і менш Letterbox ISH |
|
| |||
| |||
| злі люди на невдала покупка вони розповіли мені все, що вище 1080p нахиляє ви побачите різницю! Я знав, що не прислухалися до їх |