![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бях overclocking паметта ми часовника си графична карта с rivia тунер и бях малко прекалено impatatient и аз се е увеличил с 10, вместо 5, като интернет ми каза да започна и аз 3dmark06 да видим дали все още беше стабилна и startied него първи тест натоварен и там са банда блокове на екрана и след това ми moniter просто отиде на готовност, така и рестартира и всичко е наред
ако би го спаси Не знам дали бих се пишете това точно сега! Леле, че е близо, но разбира се, ако той не спирачка, че би било добра oppertunity за да получите нов ... O добре му не искал да играе всеки графичен интензивни игри нищо текущата ми карта арго справя! Моята система: ubr компютърни игри
|
|
| |||
| |||
| В този случай, темата Заглавието е трябвало да бъде "бедствие избягва", също и търпението е от решаващо значение, когато ocing. |
|
| |||
| |||
| нали този какво научих днес |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това са само предмети. Малко вероятно тя щеше да счупи.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| и цялата moniter влезе в режим на готовност и wouldnt се върнем на, или нищо, така аз имам много уплашен, че аз го пържен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хмм артефакти обикновено се причиняват от faluty Памет чипове, но в този случай вие clocked го highe, не забравяйте да проверите време, когато overclocking
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| OS бедствие! | drgoth2006 | Windows операционни системи | 4 | 24 ноември 2007 16:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |