![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Byl jsem přetaktování paměti hodiny na mé grafické karty s rivia tuner a byla jsem trochu příliš impatatient ai stoupl o 10 místo 5, jako je internet mi řekl a začal jsem 3DMark06, aby zjistili, zda to bylo stále stabilní i startied to První test nabita a bylo pár bloků na obrazovce a potom můj moniter prostě šel na pohotovostním tak i restart a vše v pořádku
i když by mohl být uložen to i dont vědět, jestli bych se zadáním této právě teď! wow to bylo těsné, ale samozřejmě, kdyby brzdu, bylo by dobré oppertunity získat novou ... o jeho dobře není jako hrát i grafické intenzivní hry nic mé současné kartě převýšení zvládnout!
Můj systém: UBR herní počítač
|
|
|
|||
|
|||
|
V tomto případě váš vlákno titulu by bylo "zabránit katastrofě", i trpělivost má zásadní význam při ocing.
|
|
|
|||
|
|||
|
jo to je to, co jsem se dozvěděl dnes
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To jsou jen artefakty. Nepravděpodobné, že by se rozbité.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
i celé moniter šel do pohotovostního režimu a bych se vrátit, nebo tak něco mám opravdu strach, že i to smažené
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm artefakty, které jsou obvykle příčinou faluty mem čipy, ale v tomto případě vám stopovaný ji highe, nezapomeňte zkontrolovat temps při přetaktování