![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי overclocking הזיכרון שלי השעון שלי עם כרטיס המסך rivia כונן ואני היה קצת יותר מדי impatatient ואני עלה ב -10 במקום 5 כמו האינטרנט אמר לי והתחלתי 3dmark06 כדי לראות אם הוא היה עדיין יציבים אני startied את זה הבדיקה הראשונה נטען והיו חבורה של בלוקים על המסך ולאחר מכן moniter שלי רק הלך על המתנה אז אני מחדש וכל היה בסדר
אם הייתי להציל אותה dont אני יודע אם אני יהיה להקליד את זה עכשיו! וואו זה היה קרוב אבל כמובן אם הוא עשה את הבלם יהיה זה טוב oppertunity כדי לקבל אחד חדש ... O טוב שלו אני לא אוהב לשחק במשחקים כל Graphic אינטנסיבית כלום כרטיס האשראי שלי לטפל צביעות! המערכת שלי: ubr משחק מחשב
|
|
| |||
| |||
| במקרה זה את פתיל הכותרת היה צריך להיות "למנוע אסון", כמו כן הוא חיוני כאשר סבלנות ocing. |
|
| |||
| |||
| thats לך מה למדתי היום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלו הן רק artifacts. לא סביר הוא היה שבור.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| גם את כל moniter נכנס למצב המתנה או wouldnt לחזור על כך או משהו כזה יש לי כי אני ממש מפחד שזה מטוגנים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הממ artifacts הם בדרך כלל על ידי גורם faluty מ נשבר אבל במקרה כזה אתה clocked אותו highe, זכור לבדוק את temps כאשר overclocking
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| OS אסון! | drgoth2006 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 24 נובמבר 2007 16:50 |
| שרשרת כלים | |
| |