![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Byłem overclockingu pamięci zegara na mojej karty graficznej z rivia tunera i byłem zbyt impatatient oraz i wzrosła o 10 zamiast 5 jak powiedział mi internet i zacząłem 3dmark06, aby sprawdzić, czy to nadal stabilne i startied to pierwszy test ładowania i było kilka bloków na ekranie, a następnie moje moniter tylko poszedł w pogotowiu więc ponownie i wszystkie was fine
I jeżeli miałoby to zapisane i dont know if I byłoby wpisanie tego prawa już teraz! wow, że był blisko, ale oczywiście jeśli nie hamulec byłoby dobrym oppertunity uzyskać nową ... O jak dobrze jej nie mogę odtwarzać żadnych grafik intensywnej gry nic mojej obecnej karty cant obsługiwać! My System: ubr gier komputerowych
|
|
| |||
| |||
| W tym przypadku swój tytuł wątku powinien był "klęski unikać", także cierpliwość ma zasadnicze znaczenie przy ocing. |
|
| |||
| |||
| ya thats what i dowiedziałem się dzisiaj |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Są to tylko artefakty. Mało prawdopodobne, że złamały.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| również cały moniter poszedł w trybie gotowości i wouldnt wrócić lub coś tak mam naprawdę bać, że i to smażone |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm artefakty są zazwyczaj przyczyną faluty przez członków chipów, ale w tym przypadku clocked go highe, pamiętaj, aby sprawdzić czas podczas przetaktowywania
|
| Zakładki |