![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bol som přetaktování pamäti hodiny na mojej grafickej karty s rivia tuner a bola som trochu príliš impatatient ai vzrástol o 10 miesto 5, ako je internet mi povedal a začal som 3Dmark06, aby zistili, či to bolo stále stabilné aj startied to Prvý test nabita a bolo pár blokov na obrazovke a potom môj Moniter prostě šel na pohotovostnom tak aj restart a všetko v poriadku
aj keď by mohol byť uložený to i dont vedieť, jestli bych se zadaním tejto práve teraz! wow to bolo tesné, ale samozrejme, keby brzdu, bolo by dobré oppertunity získať novú ... o jeho dobre nie je ako hrať aj grafické intenzívnej hry nič mojej súčasnej karte prevýšenia zvládnuť!
Môj systém: UBR herný počítač
|
|
|
|||
|
|||
|
V tomto prípade váš vlákno titulu by bolo "zabrániť katastrofe", aj trpezlivosť má zásadný význam pri ocing.
|
|
|
|||
|
|||
|
jo to je to, čo som sa dozvedel dnes
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To sú len artefakty. Nepravdepodobné, že by sa rozbité.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Môj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
i celej Moniter šel do pohotovostného režimu a by som sa vrátiť, alebo tak niečo mám naozaj strach, že aj to opečených
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
hmm artefakty, ktoré sú obvykle príčinou faluty mem čipy, ale v tomto prípade vám stopovanie ju high, nezabudnite skontrolovať temps pri přetaktování