![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I rivia radyo ve i ile grafik kartı üzerindeki bir çok impatatient ve Ben küçükken benim bellek saat overclock 10 ile 5 yerine çıktım gibi INTERNET'e ve bana dedi ki eğer hala kararlı olduğunu I see 3dmark06 başlayan bu startied İlk test ve yüklü bir ekranda blokları bir grup ve sonra benim moniter sadece bekleme üzerinde öylesine i ve yeniden başlatılması tüm iyi olduğunu gitmiş
If I dont kayıtlı olurdu eğer bu doğru yazmaya olacağını biliyorum! vay olduğumu yakın ama tabii eğer yeni bir bir almak için iyi bir oppertunity olacağını fren yaptı ... de onun gibi değilse veya mevcut kart cant ele herhangi bir grafik yoğun oyunlar oynamak yok!
Benim Sistemi: ubr oyun bilgisayar
|
|
|
|||
|
|||
|
Sizin iplik başlığı "felaket" kaçınılması gereken Bu durumda, ayrıca sabır ocing zaman çok önemlidir.
|
|
|
|||
|
|||
|
Sana Bugün ne öğrendim that
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bunlar sadece eşya vardır. Gibi bu kırık olurdu.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
iyi bütün moniter bekleme moduna girdi ve veya herhangi bir şey öylesine i var gerçekten korkuttun bu i kızarmış geri gitmek wouldnt
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hmm eşya genellikle faluty Mem fişleri ile neden ama bu durumda bu highe için, temps zaman overclock kontrol etmeyi unutmayın clocked