![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я був розгону пам'яті годинник на моєму відеокарта з rivia тюнер, і я був дуже impatatient і я підійшов до 10 замість 5, як Інтернет розповіли мені, і я почав 3DMark06, щоб побачити, якщо вона залишається на колишньому рівні я це startied Перше випробування завантажені, і там було купа блоки на екрані, а потім мій MONITER просто пішли в режимі очікування і я відновлені і все було добре
якби я врятував його я не знаю, якщо я буду вводити це прямо зараз! Wow, що було близько, але, звичайно, якщо він гальмо було б добре OPPERTUNITY, щоб отримати новий ... Про його не так, як я граю будь-яких графічних нічого ігор мого нинішнього нахиляє карт ручки! Моя система: UBR комп'ютерні ігри
|
|
| |||
| |||
| У цьому випадку ваш потік назва повинна бути "уникнути лиха", також терпіння має вирішальне значення, коли ocing. |
|
| |||
| |||
| Я. Thats, що я дізнався сьогодні |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такими є лише артефактами. Навряд чи було б порушено.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| також цілий MONITER увійшов в режим очікування і Wouldnt повернутися або нічого такого я дійсно злякався, що я смажать |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хм артефакти, як правило, через faluty чіпів Mem, але в цьому випадку ви частоті його highe, не забудьте перевірити Temps при розгоні
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ОС лихо! | drgoth2006 | Операційні системи Windows | 4 | 24 листопада 2007 16:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |