μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Προβλήματα οθόνης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Ιούλη 2007, 03:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Προβλήματα οθόνης

Απλά αναβαθμιστεί σε GeForce 6200 κάρτα γραφικών. Είναι από την ASUS (N6200). Εγκαταστήσει το πρόγραμμα οδήγησης γραφικών από το CD, και ξαφνικά όλα φαίνονται βιδωτά. Έχω δοκιμάσει λήψη και την εγκατάσταση του τελευταίου προγράμματος οδήγησης από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή, αλλά αυτό δεν βοήθησε την κατάσταση. Τελικά εγώ θα απεγκατασταθεί και επανεγκατάσταση πίσω από το CD για την αποφυγή επιπλοκών.

Δεν μπορώ να πάρω screenshots, από όπου και αν bugged για κάποιο λόγο .. Η τελευταία pic είναι το αποτέλεσμα της πιέζοντας Prt Scr και επικόλληση στη Ζωγραφική.

http://img254.imageshack.us/img254/5...ge00001dz1.jpg (Κοιτάξτε το τρίτο εικονίδιο από τα κάτω προς τα δεξιά .. Είναι υποτίθεται ότι είναι ένα φάκελο .. = \)
http://img405.imageshack.us/img405/5...ge00002tb1.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/2060/image4hq7.jpg

Το ψήφισμα είναι σωστή, ελειτούργησε τέλεια πρόστιμο δεν την κάρτα εγκατασταθεί τελευταία ρυθμό ανανέωσης time.For, έχω ελέγξει την επιλογή που λέει "Δείτε τα εμφανίσετε μόνο τους τρόπους που μπορούν να παρακολουθούν μου εμφάνιση", και εγώ προσπάθησα απλώς κάθε διαφορετική συχνότητα ανανέωσης δίνει . Δεν βελτίωση .. = \

Υπάρχει κάποια πιθανότητα ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα υλικού? Μπορεί να είναι επειδή η κάρτα γραφικών είναι άκυρα?

Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ .. = \
Ευχαριστώ!

Συγγνώμη για το διπλασιασμό απόσπαση, αλλά πήρα μια νέα εικόνα ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Desktop μου μοιάζει με αυτό μερικές φορές μετά θα ελαχιστοποιηθεί ένα πρόγραμμα που είχε καλυφθεί εξ ολοκλήρου. Χρειάζομαι για να ξανά-ρυθμίσετε την ταπετσαρία για να πάρετε ένα καλύτερο μέλλον (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά βιδωτή (look) προσεκτικά ένα .. = \

PS: Για το mod που ενέκρινε αυτή την MSG, συγγνώμη που μου υπέβαλε δύο .. Νόμιζα ότι δεν σημειώθηκε στην .. Το μόνο που ήξερα ότι απαιτείται έγκριση, μετά την απόσπαση η δεύτερη, μετά είδα σελίδα φόρτωσης ".. ότι«

Περισσότερες φωτογραφίες ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Desktop μου μοιάζει με αυτό μερικές φορές μετά θα ελαχιστοποιηθεί ένα πρόγραμμα που είχε καλυφθεί. Χρειάζομαι για να ξανά-ρυθμίσετε την ταπετσαρία για να πάρετε ένα καλύτερο μέλλον (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά βιδωτή (look) προσεκτικά ένα .. = \
Old 18η Ιουλ 2007, 07:38
Banned Ομάδα

Είναι αυτό ένα CRT Exsalisis οθόνη;

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 18 Ιούλη 2007, 08:03
Νέο Μέλος Ομάδα

Όχι, είναι μια παλιά LCD. Δούλεψε πρόστιμο πριν από την εγκατάσταση της κάρτας γραφικών αν και .. = \
Θα εργαστεί επίσης πρόστιμο ενώ ήταν ακόμα με το γενικό πρόγραμμα οδήγησης που ήρθαν με XP.
Old 18 Ιούλη 2007, 08:16
Banned Ομάδα

Λοιπόν, εκτός από ένα πρόγραμμα οδήγησης φαίνεται σε μένα όπως σας έχει πολλά σκουπίδια εγκατεστημένα στο σύστημά σας.
Αυτό είναι βέβαια αποκλειστικά από εσάς και δεν είναι δουλειά μου, αλλά το σημείο Είμαι κάνει είναι πολλά από τα προγράμματα / λογισμικού που έχετε στο ενδέχεται να υπάρχουν προκαλούν συγκρούσεις με την κάρτα.
Π.χ.? Γιατί τρέχει 4 browsers, IRC συμμετέχει το οποίο γνωρίζω μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, είναι χιλιάδες.
Το είχα καθαρίσει mate πριν πάτε περαιτέρω.
Old 18 Ιούλη 2007, 08:44
Συντονιστής Ομάδας

Θα μπορούσε αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι τα επί του σκάφους γραφικά εξακολουθούν να είναι σχετικά;
Θα πρέπει να προσπαθείτε απενεργοποιώντας τα στο BIOS την εκκίνηση και στη συνέχεια!
Επεξεργασία: πού είναι Alex anywoo αυτές τις μέρες;

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 18 Ιούλη 2007, 09:37
Ομάδα Δωρητών

Hey Ex.

Μου φαίνεται σαν ένα ζήτημα προγράμματος οδήγησης. Αλλά, όπως αναφέρει Κοινωνικής? Έχει η mobo να έχει μια ολοκληρωμένη λύση γραφικών; Αν τη σειρά του, ώστε αυτή την επιλογή και το bios για πρώτη φορά πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο.

Όσον αφορά το ρυθμό ανανέωσης, αφήστε το σε 60Hz-δεν υπερβαίνει, δεν είναι λιγότερο.

Αφού έχετε κάνει ότι, επανεκκίνηση. Αν αυτή είναι η διαλογή τους μεγάλη. Εάν δεν κλικ απεγκατάσταση του οδηγού »στις ιδιότητες οθόνης (δεν rollback) και επανεκκινήστε πάλι. Επιτρέψτε μου να ξέρω ότι μετά.

Εις υγεία.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 18 Ιούλη 2007, 15:07
Νέο Μέλος Ομάδα

Yeap. Είχε ενσωματωμένα γραφικά. Έχω όργωσε μέσω του BIOS, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε για γραφικά επί του σκάφους, ή κάτι παρόμοιο. Mainboard μου χρησιμοποιεί το Phoenix AwardBIOS (v6.0). Πώς θα πάω γι 'αυτό; > < "

Wolfey> Yeap hahas .. xD η εγκατάσταση παράξενο χάλια για αυτό .. Δεν εκτελούνται οι περισσότερες από αυτές αν και .. Και είναι configurered να μην τρέχει κανένα από τα συστατικά τους κατά την εκκίνηση, έτσι δεν νομίζω ότι είστε προκαλεί το πρόβλημα ..

Πραγματικά εκτιμώ όλη τη βοήθεια!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Εμφάνιση κινέζικο με IE8 tlh44 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 29 Ιουν 2009 13:18
Ναι? Άλλο ", δηλ. δεν μπορεί να εμφανίσει την ιστοσελίδα" amb3sc Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 0 12 Ιουν 2009 13:02
Εμφάνιση FPS icu222much PC & Console Gaming 3 8ο Σεπ 2008 11:26
Διπλή αναγραφή z400 Κάρτες Γραφικών & Monitors 10 1η Μαρ 2008 18:01
Μεγάλη Οθόνη SirStukings Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 13 Νοε 2007 09:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.