manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Display Problemi

Reply

Thread Tools
Old 18. srpnja 2007, 03:04
Novi član grupe

Default Display Problemi

JA pravedan ažurirati na to Geforce 6200 grafička kartica. To je iz ASUS (N6200). Instalirani grafika vozač s CD-a, i odjednom sve izgleda pijan. Ive 'pokušao preuzimajući datoteku i instalacija najnoviji vozač from web-mjesto proizvođača, ali to nije pomoć situaciju. Na kraju sam to de-instalirati i reinstalirati natrag s CD-a kako bi se izbjeglo komplikacije.

Ja ne mogu uzeti snimke ekrana, oni su prislušni za neki razlog .. Zadnja slika je rezultat pritiskom PRT SCR i zalijepiti je u Paint.

http://img254.imageshack.us/img254/5...ge00001dz1.jpg (Look at treći ikona iz donjem desnom .. To je trebao biti mapu .. = \)
http://img405.imageshack.us/img405/5...ge00002tb1.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/2060/image4hq7.jpg

Rješenje je točno, to izrađen savršeno prekid i bez kartice instaliran zadnji time.For stopa osvježavanja, Ive 'ček taj kaže opciju "Prikaži samo prikaz načina da moj monitor može prikazati", a ja sam samo pokušao svaki različitih stopa osvježavanja daje . Nema poboljšanje .. = \

Da li postoji mogućnost da je hardverski problem? Može li to biti jer grafička kartica je upropašten?

Bilo koji pomoć bi bilo velik dio poštovati .. = \
Hvala!

Žalostan za postavljanje jedra, ali sam uzeo nove slike ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Moj desktop izgleda ovako ponekad nakon što sam minimalizirati program koji ga je u potpunosti pokriven. Moram ponovo postaviti pozadinu kako bi dobili bolje izgleda (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Ali još uvijek prilično pijan (pogledajte pažljivo) jedan .. = \

PS: Za mod koja mu je odobrila ovaj msg, žao što sam podnio dvije .. Mislio sam da nije išao preko .. Samo sam znao da je potrebno odobrenje nakon objavljivanja drugo, onda sam vidio da je 'učitavanja' page ..

Više slika ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Moj desktop izgleda ovako ponekad nakon što sam minimalizirati program koji ga je pokriveni. Moram ponovo postaviti pozadinu kako bi dobili bolje izgleda (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Ali još uvijek prilično pijan (pogledajte pažljivo) jedan .. = \
Old 18 srp 2007, 07:38
Zabranjen Group

Default Display Problemi

Je li to CRT monitora Exsalisis?

My System: #

Procesor (i):
Intel P4
Matične ploče:
ECS 915pla2
RAM memorija:
1GB
Grafička kartica (e):
ATI Radeon x1050
Sound Card:
diamond Xtreme 7,1
Tvrdi disk (i):
160GB
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
bežični
Monitor (e):
109b6 Philips 19 "CRT
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 18. srpnja 2007, 08:03
Novi član grupe

Default Display Problemi

Nope, to je stari LCD. Internet izrađen prekid prije instalacije grafička kartica ipak .. = \
Također je izrađen prekid dok je još bila koristi generički upravljački program koji dolazi sa XP.
Old 18. srpnja 2007, 08:16
Zabranjen Group

Default Display Problemi

Pa osim vozača izgleda mi kao da imaju puno smeće instalirane na vašem sustavu.
To je, naravno, u potpunosti ovisi o vama i nije ništa od mog poduzeća, ali pokažite sam što je puno programa / softvera koji imate na postoji svibanj biti uzrok sukoba s karticom.
Npr.; Zašto pokrenuti 4 preglednici, IRC je uključen što znam da mogu uzrokovati probleme, to je bezbroj.
Ja bih ga počistiti pariti prije nego što idete dalje.
Old 18. srpnja 2007, 08:44
Moderator / ica grupe

Default Display Problemi

Mogao je biti zbog činjenice da onboard grafika je još uvijek na?
Trebali biste pokušati ih isključite u bios i dizanja onda!
Edit: gdje je Alex ovih dana anywoo?

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 18. srpnja 2007, 09:37
Donatorska Grupa

Default Display Problemi

Hej Ex.

Izgleda mi kao vozač pitanje. No, kao i socijalnog stanja; li mobo imaju integrirana grafika rješenje? Ako je tako okret ovaj od BIOS-u prije nego te obaviti išta drukčije.

Što se tiče osvježavanja, ostavite to na 60Hz-nema više, ni manje.

Jedanput youve 'ispunjavanja taj, ponovno podizanje sustava. Ako to se sortiraju onda super. Ako ne kliknete "deinstalirajte upravljački program" u Display Properties (ne ukloni) i ponovno podizanje sustava opet. Pustiti mene znati nakon toga.

Živjeli.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 18. srpnja 2007, 15:07
Novi član grupe

Default Display Problemi

Yeap. To je integrirana grafika. I've plowed preko BIOS-a, ali ne može naći ništa o onboard grafika ili tako nešto. Moj mainboard koristi Phoenix AwardBIOS (v6.0 aktivirani). Kako bi se idem o tome? > < "

Wolfey> Yeap hahas .. xD ja uvesti koga u službu koban sranje na ovom .. JA dont 'trčanje većina njih ipak .. I oni ne configurered to trčanje bilo koji od njihovih komponenti na početak, na taj način JA dont 'misliti oni' uzrok problema ..

Stvarno poštovati sva pomoć!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Display kineski sa IE8 tlh44 Web Browsers & FTP Klijenti 2 29. lipnja 2009 13:18
Da, još jedna 'IE ne može prikazati web-stranicu " amb3sc Web Browsers & FTP Klijenti 0 12. lipnja 2009 13:02
FPS Zaslon icu222much PC & konzole Igre 3 8. Sep 2008 11:26
Dual Display z400 Graphics Cards & Monitors 10 1. ožujak 2008 18:01
Big Zaslon SirStukings Graphics Cards & Monitors 4 13. studeni 2007 09:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.