mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Display Problems

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 18, 2007, 03:04
Naujas Narys

Default Display Problems

Aš ką tik atnaujintas iki GeForce 6200 graphics card. Tai iš ASUS (N6200). Įdiegta grafikos tvarkyklę iš kompaktinio disko, ir staiga viskas atrodo prisukamas. I've tried atsisiųsti ir įdiegti naujausią tvarkyklę iš gamintojo svetainės, bet tai nepadėjo situacija. Galų gale aš pašalinta ir iš naujo grįžti iš CD, kad būtų išvengta komplikacijų.

I can't take screenshots, jie Bugged dėl tam tikrų priežasčių .. Paskutinis pic tai spaudimo Prt Scr ir įklijuoti į dažai.

http://img254.imageshack.us/img254/5...ge00001dz1.jpg (Look at trečiosios piktogramą dešinėje apačioje .. Tai turėtų būti aplanke .. = \)
http://img405.imageshack.us/img405/5...ge00002tb1.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/2060/image4hq7.jpg

Rezoliucija yra teisingas, jis dirbo puikiai bauda be kortelės įdiegta paskutinės time.For atnaujinimo dažnį, aš patikrinti parinktį "Rodyti tik rodymo režimu, kad mano monitorius gali rodyti", o aš tiesiog bandė kas kitą atnaujinimo dažnį, ji suteikia . Jokio pagerėjimo .. = \

Ar yra kokia nors galimybė, kad tai hardware problema? Ar tai gali būti dėl to, kad vaizdo plokštė yra sugedęs?

Any help much appreciated būtų .. = \
Ačiū!

Atsiprašome už dvigubai parašėte, bet aš paėmiau naują įvaizdį ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Darbastalio išvaizda tai kartais po to, kai aš minimumo programą, kuri truko jis visiškai. Man reikia iš naujo nustatyti ekrano gauti gražėjančios (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Bet vis dar gana prisukamas (atidžiai) vienas .. = \

PS: Jei norite mod kad patvirtino šią msg, gaila, kad aš pateikė dvi .. Maniau jame nebuvo praeiti .. Aš tik žinojau, kad reikia patvirtinti po užsakymo antrasis, tada aš pamačiau, kad "pakrovimas" puslapis ..

Daugiau nuotraukų ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Darbastalio išvaizda tai kartais po to, kai aš minimumo programą, kuri truko tai. Man reikia iš naujo nustatyti ekrano gauti gražėjančios (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Bet vis dar gana prisukamas (atidžiai) vienas .. = \
Old Liepa 18, 2007, 07:38
Banned Group

Default Display Problems

Tai CRT monitorius Exsalisis?

Mano sistema: #

Procesorius (-iai):
Intel P4
Pagrindinė plokštė:
ECS 915pla2
RAM atmintis:
1gb
Graphics Card (-ai):
ATI Radeon x1050
Garso plokštė:
Diamond Xtreme 7,1
Kietasis diskas (-ai):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo Drive DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
bevielis
Monitorius (-ai):
Philips 109b6 19 "CRT
Operacinė sistema (-os):
Windows XP
Old Liepa 18, 2007, 08:03
Naujas Narys

Default Display Problems

Ne, tai senas LCD. It worked fine before įdiegti grafikos plokštę, nors .. = \
Jis taip pat dirbo gerai, o jis vis dar naudojate generic vairuotojo, kad atėjo su XP.
Old Liepa 18, 2007, 08:16
Banned Group

Default Display Problems

Na be vairuotojo atrodo, kad man, kaip jūs šiukšlių aikštelė įdiegtas jūsų sistemoje.
Žinoma, tai priklauso tik nuo jūsų ir nė vienas iš mano verslą, bet taškas I'm making yra daug programų ir programinės įrangos, kad jūs turite ten gali sukelti konfliktus su kortele.
Pavyzdžiui, kodėl paleisti 4 naršyklėse, IRC dalyvauja kurį aš žinau, gali sukelti problemų, jis yra daugybė.
Man jį valyti iki kapitono prieš pradėdami eiti toliau.
Old Liepa 18, 2007, 08:44
Moderatorius Grupė

Default Display Problems

Ar galima dėl to, kad laive grafika vis dar?
Reikia bandyti konvertuoti juos išjungti BIOS ir atsisiuntimas iš ten!
Edit: Kur Aleksas šių dienų anywoo?

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Liepa 18, 2007, 09:37
Donorų grupės

Default Display Problems

Ei Ex.

Atrodo, kad man, kaip vairuotojo klausimas. Bet kaip socialinių narėse; Ar MOBO yra integruotas grafinis sprendimas? Jei taip išjungti šią funkciją į BIOS pirmiausia prieš jus ką nors kita.

Dėl atnaujinimo dažnį, palikite šį 60Hz-ne daugiau, nei mažiau.

Kai baigsite, kad iš naujo. Jei tai surūšiuoti tai tada puiku. Jei ne, spauskite mygtuką "pašalinti" vairuotojas "ekrano savybių (ne Rollback) ir iš naujo paleisti kompiuterį iš naujo. Let me know po to.

Į sveikatą.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Liepa 18, 2007, 15:07
Naujas Narys

Default Display Problems

Yeap. Ji integruota grafika. Aš Zaorany per BIOS, bet negali rasti nieko apie laive grafikos ar ko nors panašaus. Mano pagrindinė plokštė naudoja Phoenix AwardBIOS (v6.0). Kaip man daryti? > < "

Wolfey> Yeap hahas .. xD įdiegti weird šūdas šiame .. I don't run dauguma jų, nors .. Ir jie configurered negali paleisti visus jų komponentus Startup, todėl aš nemanau, kad jie sukelia problemą ..

Tikrai vertiname visų pagalbos!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Parodyti Kinijos su IE8 tlh44 Naršyklėms & FTP Klientai 2 Birželis 29, 2009 13:18
Taip, kitą "Internet Explorer" negali rodyti tinklalapio " amb3sc Naršyklėms & FTP Klientai 0 Birželis 12, 2009 13:02
PAS Ekranas icu222much PC & konsolės Žaidimai 3 8 rugsėjis 2008 11:26
DUAL DISPLAY Z400 Graphics Cards & Monitoriai 10 1 kovas 2008 18:01
Didelės Ekranas SirStukings Graphics Cards & Monitoriai 4 Lapkritis 13, 2007 09:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.