rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Problemy z wyświetlaniem

Reply

Narzędzia wątku
Old 18. lipca 2007, 03:04
Nowe państwa grupy

Default Problemy z wyświetlaniem

I właśnie uaktualnione do karty graficznej GeForce 6200. To od ASUS (N6200). Zainstalowany sterownik karty graficznej z płyty CD, a nagle wszystko wygląda pijany. I've tried pobierania i instalowania najnowszego sterownika w witrynie producenta, ale nie pomogło sytuacji. Ostatecznie mogę odinstalować i ponownie zainstalować z powrotem z dysku CD, aby uniknąć komplikacji.

Nie mogę podjąć screenshoty, they're bugged z jakiegoś powodu .. Ostatnia pic jest wynikiem naciskając Prt Scr i wklejania do programu Paint.

http://img254.imageshack.us/img254/5...ge00001dz1.jpg (Spójrz na trzecim ikonę w prawym dolnym rogu .. To powinien być folder .. = \)
http://img405.imageshack.us/img405/5...ge00002tb1.jpg
http://img444.imageshack.us/img444/2060/image4hq7.jpg

Rezolucja jest prawidłowa, to pracował perfekcyjnie bez karty zainstalowane ostatnie time.For częstotliwość odświeżania, I've zaznaczona opcja mówi, że "Pokaż tylko tryby wyświetlania, że mój monitor może wyświetlać", a ja tylko próbowałem różnych częstotliwości odświeżania co daje . Brak poprawy .. = \

Czy istnieje możliwość, że jest to problem sprzętowy? Czy może być ona z powodu karty graficznej jest zepsuty?

Każda pomoc będzie bardzo doceniane .. = \
Dzięki!

Przepraszamy za podwojenie oddelegowania, ale brałem nowego zdjęcia ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Mój pulpit wygląda tak czasami po zminimalizować program, który miał go całkowicie pokryta. Muszę ponownie ustawić tapetę aby lepiej się (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Ale nadal dość pijany (rozejrzysz) jeden .. = \

PS: Do mod że zatwierdzone tego msg, przepraszam, że przedstawiła dwie .. Myślałem, że to nie przejść .. I tylko on wiedział, potrzebne zatwierdzenia delegowania po drugim, a potem zobaczyłem, że "ładowanie" strona ..

Więcej zdjęć ..

http://img178.imageshack.us/img178/1...ge00005hq8.jpg (Mój pulpit wygląda tak czasami po zminimalizować program, który miał pokryte go. Muszę ponownie ustawić tapetę aby lepiej się (http://img260.imageshack.us/img260/6...ge00004kt9.jpg), Ale nadal dość pijany (rozejrzysz) jeden .. = \
Old 18. lipca 2007, 07:38
Banned Grupa

Czy jest to monitor CRT Exsalisis?

My System: #

Procesor (y):
Intel P4
Płyta główna:
ECS 915pla2
Pamięć RAM:
1gb
Karta graficzna (y):
ATI Radeon x1050
Karta dźwiękowa:
diament xtreme 7.1
Hard Drive (s):
160 GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM napęd combo DVD + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Chłodzenie:
powietrze
Sieć / Internet:
bezprzewodowe
Monitor (y):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (-y):
Windows XP
Old 18. lipca 2007, 08:03
Nowe państwa grupy

Nope, it's a stary LCD. It worked fine przed instalacją karty graficznej chociaż .. = \
To także grzywny gdy jeszcze było, korzystając z ogólnych sterownika wraz z XP.
Old 18. lipca 2007, 08:16
Banned Grupa

Cóż oprócz kierowcy wygląda dla mnie jak masz dużo śmieci zainstalowanych w systemie.
Jest to oczywiście wyłącznie od Ciebie i nikt z mojej firmy, ale z punktu I'm making jest wiele programów / oprogramowanie, które masz na to może być przyczyną konfliktów z karty.
Np.; Dlaczego uruchomić 4 przeglądarek, IRC, który jest zaangażowany wiem, może powodować problemy, jest wielu.
I'd czyste to oficer przed wyjazdem dalszych.
Old 18. lipca 2007, 08:44
Moderator grupy

Czy może to być spowodowane faktem, że na pokładzie są nadal na grafikę?
Należy spróbować zamieniając je wyłączyć w BIOSie i następnie ładowania!
Edit: gdzie jest Alex tych dniach anywoo?

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 18. lipca 2007, 09:37
Grupa dawcy

Hej Ex.

Wygląda mi jak kierowcy problemu. Jednak, jak stwierdza Społecznego; Czy Mobo posiada zintegrowaną grafikę rozwiązanie? Jeśli tak wyłączyć w BIOS przed zrobić cokolwiek innego.

Jeśli chodzi o częstotliwość odświeżania, zostaw na 60Hz-nie więcej, nie mniej.

Po wykonaniu, że ponowne uruchomienie komputera. If that's posortowane następnie wielki. Jeśli nie kliknij "odinstalować sterownik" w właściwościach ekranu (nie rollback) i uruchom ponownie komputer ponownie. Let me know po tym.

Wiwaty.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 18. lipca 2007, 15:07
Nowe państwa grupy

Yeap. Miał zintegrowane grafiki. I've zaorany poprzez BIOS, ale nie może znaleźć cokolwiek na pokładzie grafiki lub czegoś podobnego. Moje głównej używa Phoenix AwardBIOS (v6.0). Jak idę na ten temat? > < "

Wolfey> yeap hahas .. xD zainstalować wierd crap na tym .. Nie mam choć większość z nich .. And they're configurered nie do uruchomienia któregokolwiek z ich elementów na starcie, więc nie sądzę, są one przyczyną problemu ..

Naprawdę doceniam wszelką pomoc!
Reply

Register

Zakładki