![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам само надоградити у ГеФорце 6200 графичка картица. Ит'с фром Асус (Н6200). Инсталирали управљачки програм графичке са ЦД-а, и изненада је све изгледа пијан. Иве 'суђен преузимате и инсталирате најновији возач фром произвођач уеб странице, али то није у стању помоћи. На крају сам га и реинсталлед деинсталирана назад са ЦД-а како би се избегле компликације. Ја не могу узети сцреенсхот, тхеы'ре буггед из неког разлога .. Последња слика је резултат притиском ПРТ СЦР и налепите у Паинт. хттп://имг254.имагесхацк.ус/имг254/5...ге00001дз1.јпг (Лоок ат трећи икону од дна-ригхт .. То је требало да буде фолдер .. = \) хттп://имг405.имагесхацк.ус/имг405/5...ге00002тб1.јпг хттп://имг444.имагесхацк.ус/имг444/2060/имаге4хк7.јпг Резолуција је исправна, то израђен савршено прекид без картица инсталиран последњи тиме.Фор освежити стопа, И'ве цхецкед могућност да се каже "Прикажи само начина приказа да мој монитор може да прикаже", и покушао сам сваки различитих брзина освежавања даје . Без побољшања .. = \ Постоји ли могућност да је хардверски проблем? Може ли се, јер је графичка картица је покварени? Било који помоћ би било велик део поштовати .. = \ Хвала! Сорры фор постинг дублирање, али сам узео нову слику .. хттп://имг178.имагесхацк.ус/имг178/1...ге00005хк8.јпг (Мој десктоп изгледа овако понекад након што сам минимизирања програма који су га у потпуности покривен. ЈА морати поново подешавање позадине да бисте добили бољи поглед (хттп://имг260.имагесхацк.ус/имг260/6...ге00004кт9.јпг), Али још увек поприлично пијан (пажљиво гледати) један .. = \ ПС: Да је мод који одобрене тхис мсг, жао да сам поднијела два .. Мислио сам да то није проћи .. Знала сам само она потребна одобрења након објављивања друго, онда сам видео да се 'учитавање странице .. Више фотографија .. хттп://имг178.имагесхацк.ус/имг178/1...ге00005хк8.јпг (Мој десктоп изгледа овако понекад након што сам минимизирања програма који су покривени га. Требам поново подешавање позадине да бисте добили бољи поглед (хттп://имг260.имагесхацк.ус/имг260/6...ге00004кт9.јпг), Али још увек поприлично пијан (пажљиво гледати) један .. = \ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли је ово ЦРТ монитор Екссалисис?
| |||
| |||
| Нопе, то је стара ЛЦД. Она је радила у реду пре инсталације графичком картицом ипак .. = \ Такође је радио у реду, док је још увек користе генеричке управљачки програм који сте добили са КСП. |
|
| |||
| |||
| Па осим возача изгледа ми као да имају доста трасх инсталирана на вашем систему. То је, наравно, у потпуности зависи о вама, а нико од мојих пословних но поинт И'м макинг је много програма / софтвера који имате на ту мај бити узрок сукоба са картицом. Нпр; Зашто трчање 4 прегледачи, ИРЦ је укључен знам што може изазвати проблеме, то је безброј. Хтио га чистим парова пре него иде даље. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могао је бити због чињенице да је онбоард графика је још увек на?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј Екс. Изгледа ми као возач проблем. Но, као и социјална држава; ли мобо имају интегрисане графике решење? Ако је тако претворити овај офф у БИОС-први пре него ли било што друго. Што се тиче стопа освежавања, оставите овај код 60хз-нема више, не мање. Након што сте то урадили, поново подизање система. Ако то је разврстан онда супер. Ако не кликнете на 'деинсталирам дривер' на екрану својства (не уклони) и поновно подизање система опет. Јави ми након тога. Живели.
|
| |||
| |||
| Ыеап. То је интегрисана графика. И'ве плоуед путем БИОС-а не могу наћи ништа о онбоард графика или ништа слично томе. Мој маинбоард користи Пхоеникс АуардБИОС (в6.0). Како би ја сад о томе? > < " Уолфеы> Ыеап хахас .. КСД ја инсталирате натприродан срање на овом .. Ја не изводити већина њих ипак .. А они не цонфигуреред покренути било који од њихових компоненти при покретању, тако да не мислим они узрокују проблем .. Стварно поштовати све Хелп! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Дисплаы кинески са ИЕ8 | тлх44 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 29. јуна 2009 13:18 |
| Да, још једна 'ИЕ не може приказати уеб-страницу " | амб3сц | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 12. јуна 2009 13:02 |
| ФПС Екран | ицу222муцх | ПЦ & конзоле Игре | 3 | 8. Сеп 2008 11:26 |
| Дуал Дисплаы | з400 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 10 | 1 март 2008 18:01 |
| Биг Екран | СирСтукингс | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 13 новембар 2007 09:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |