mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Displeja iestatījumi

Reply

Thread Tools
Old Novembris 11, 2007, 05:09
New Member Group

Default Displeja iestatījumi

Man ir paaugstināts no Windows XP uz Vista un viss strādā labi bez displeja iestatījumus. Ekrāna izšķirtspēja ir iestatīta uz 1024 x 768 pikseļi, bet tas tikai dod man iespēju zemas 8 biti krāsu. Kā es varu palielināt krāsās? any help witll būt liels.
Old Novembris 11, 2007, 06:18
Donors Group

Default Displeja iestatījumi

nepieciešams, lai saņemtu vista grafikas draiveri uz datora. ja jums ir grafikas karte thats liels, jo viss, kas jums jādara, ja saņemtu vadītājiem no veidotāju mājas lapā (lielākā daļa probally nvidia vai ati), bet, ja jums ir uz kuģa, grafikas, Jums jādodas uz savu motherboard's noteicēju mājas lapa, kas ir grūtāk.

Hope that helps!
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Nevar iestatīt displeja uzstādījumus vairākiem displejiem Ballnplaya Windows Operating Systems 0 6 jūnijs 2009 15:23
Displeja uzstādījumi pārmaiņām pēc atkārtotas boot P5200 General Software Čats 7 28 oktobris 2008 19:57
BIOS iestatījumi Blazing933 CPU, Motherboards & RAM 1 1 decembris 2007 16:18
Mainot iestatījumus CPU ventilators * PLEASE HELP * Rekt CPU, Motherboards & RAM 6 30 septembris 2007 13:15
Iemesls Displeja iestatījumi mainās? casselle Windows Operating Systems 4 3 septembris, 2007 01:31
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.