![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене підвищений з Windows XP на Vista і все працює, окрім гарного дисплея. Роздільна здатність має значення 1024 x 768 пікселів, але це тільки дає мені можливість Низький 8-бітний колір. Як я можу збільшити колірної гами? будь-яка допомога witll б здорово. |
|
| |||
| |||
| Вам необхідно отримати Vista графічних драйверів для вашого ПК. Якщо у вас відеокарта Thats велика, оскільки все, що потрібно робити, якщо отримати відповідні драйвери з веб-сайту органів (найбільш probally NVIDIA або ATI), але якщо у вас на борту графікою вам доведеться перейти до Вашої материнської плати мейкера сайту, який складніше. сподіваюся, що допомагає! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається налаштувати параметри екрану для декількох моніторів | Ballnplaya | Операційні системи Windows | 0 | 6 червня 2009 15:23 |
| Установки змін після перезавантаження | P5200 | General Software чат | 7 | 28 жовтня 2008 19:57 |
| Установки BIOS | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 1 грудня 2007 16:18 |
| Зміна налаштувань вентилятора процесора PLEASE HELP * * | Rekt | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 30 вересня 2007 13:15 |
| Причина налаштування екрану змінюється? | Casselle | Операційні системи Windows | 4 | 3 вересня 2007 01:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |