![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте - Аз съм избора на монитор за игри и открих това: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Искам да знам, ако F-22 монитор е съвместим с 64 битови Vista? Аз по електронна поща Acer, но те бяха напълно безполезен идиоти. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наблюдателите не изискват специфични драйвери, така са основно съвместима с всяка операционна система.
| |||
| |||
| Цитат:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Някои хора, каза, че тя е несъвместима със 64 битови OS (Виж по 1 / 5 яйца) |
|
| |||
| |||
| Можеш ли да публикувате преразглеждането цитира тук. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Има някои, които казват нещо за нея, но проблемът е може би с графична карта, а не с монитора. Защо иначе ще има толкова много ревюта твърдят, че те не могат да обяснят предишни проблеми хората имат общо мнение беше с него.
| |||
| |||
| Цитат:
Но тук са преразглежданията: 1) Професионалистите: Никой Това е най-лошото монитора имам всякога погледна Потр.: Имате 64bit OS ще бъде липсващи 480 колони. Сменя всеки прав. Вие ще свърши, без браузър контрол. Всичко от центъра. Цветът кърви от горе до долу. Имаш 3 избора на зелено, синьо или сиво. Дискът е празен. Нищо не е върху него празно. А това е Acer CD добре PASS за това 2) Професионалистите: работи на 32 битови системи Потр.: Не 64 битова поддръжка. След Googling недостатъчност симптоми, се оказва, че този монитор, ще отидете на 1600x1200 в Vista64bit. Тя ще позволи 1920x1200 работния плот, но на 420 колони от дясно са offscreen. Толкова много за гледане на сините Рей дори с HDMI и HDCP поддръжка. Други мисли: Acer услугата е полезна достатъчно да кажем, че е трябвало да провери техния уебсайт за да видите дали е 64 битова поддръжка, преди да го купи. Аз го направих, но сайтът съхранява тази информация в тайна. Иска ми се да получа възстановяване. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| След това изберете различен 24 "? Тя не е като че има недостиг от тях на пазара. Също така, на първия монитор е наистина, наистина overpriced.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Както казах Монитори работи с всяка операционна система, която използват генерични шофьори, съвместимост въпроси трябва да бъдат определени за графични карти или нещо друго. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Acer Aspire Просто имам навик работа! | roheel | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 20 ноември 2009 година 15:51 |
| Помощ! Acer Лаптоп с Vista doesn't Старт | Джейми | Windows операционни системи | 5 | 18-ти ноември 2009 12:33 |
| Актуализиране на Acer Sysem ще Vista Казан работа? | minder | Windows операционни системи | 1 | 18 Авг 2009 06:03 |
| Нови Acer Desktop Vista OS. Невъзможно е да се Скрийнсейвър за работа. | Garigoun | Windows операционни системи | 2 | 14 май 2009 г. 13:43 |
| Acer лаптоп с Vista -> XP | jgott | Windows операционни системи | 7 | 20-ти септември 2007 04:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |