![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den - jsem volbě herní monitor a našel jsem toto: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Chci vědět, je-li F-22 monitor je kompatibilní s 64 bit Vista? I e-mailem Acer ale byli úplně nepomáhající idioti. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory nepotřebují specifické ovladače tak jsou v podstatě kompatibilní s OS.
| |||
| |||
| Citace:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Někteří lidé, řekl, že je neslučitelný s 64 bit OS (Podívejte se, za 1 / 5 vejce) |
|
| |||
| |||
| Mohli byste po přezkoumání cituje zde. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je tu několik, které říkají něco o tom, ale je problém pravděpodobně s jeho grafickou kartou a ne s monitorem. Proč jinak by tam být tolik recenze tvrzením, že nemohou vysvětlit předchozí otázky lidé mají prý měl s ní.
| |||
| |||
| Po dalším čtení, jsem se dozvěděl, že ty 2 lidé, kteří měli problém byl výjimkou. Mnoho Další lidé mají úspěch u monitoru a 64 bit Vista. Ale tady jsou recenze: 1) Výhody: ŽÁDNÁ Je to zdaleka nejhorší sledovala jsem kdy se zabývala Nevýhody: Máte 64bit OS bude vám chybí 480 sloupců. Posuny každý právo. Ty skončí bez prohlížeče kontrol. Vše mimo centrum. Barevné krvácení z vrcholu až na dno. Máte 3 výběru je zelená, modrá nebo šedá. CD bylo prázdné. Nic na něm bylo prázdné. Ach je to acer cd pořádku PASS na tohle 2) Výhody: Pracuje na 32 bitové systémy Nevýhody: Č. 64 bit podporu. Po neúspěchu Googling příznaky, se ukáže, tento monitor půjde do 1600x1200 v Vista64bit. Umožní 1920x1200 ploše, ale na 420 sloupců vpravo jsou mimo plátno. Tolik pro hlídání modré ray i s HDMI a HDCP podporu. Jiné myšlenky: Acer služba byla užitečná natolik, že jsem měli zkontrolovat své webové stránky a zjistit, jestli to bylo 64 bitovou podporu, než jsem jej koupil. Udělal jsem, ale na místě udržuje tyto informace v tajnosti. Kéž bych mohl dostat náhradu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pak zvolit jiný 24 "? Není to, jako kdyby tam nedostatek jejich uvedením na trh. Také první monitor je opravdu, ale opravdu předražený.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jak jsem řekl Monitory pracovat s jakýmkoliv OS, používají generické ovladače, problémy s kompatibilitou se musí dolů ke grafické kartě nebo něčemu jinému. |