![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav - I'm izabrete gaming monitor i nađoh ovo: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Želim znati je li monitor F-22 je kompatibilan sa 64-bitna Vista? Sam e-poštom Acer ali su bili totalno unhelpful idiots. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitori ne zahtijevaju specifične vozača tako da su kompatibilni s bilo basically OS.
| |||
| |||
| Quote:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Neki ljudi, rekao je da je nespojiva sa 64 bita OS (Pogledajte ispod 1 / 5 jaja) |
|
| |||
| |||
| Mogu li postavljati pregledu navodnike ovdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ima 'neki kažu da nešto o tome, ali vjerojatno je problem sa svojom grafičkom karticom a ne sa monitora. Zašto bi se drugo toliko recenzije tvrdeći da oni ne mogu objasniti prethodnog pitanja ljudi su navodno imao s njim.
| |||
| |||
| Nakon daljnje čitanje, saznao sam da su to 2 osobe koji je imao problema bili iznimka. Mnogo više ljudi imali uspjeha s monitorom i 64-bitna Vista. Ali ovdje se nalaze recenzije: 1) Pros: NIŠTA To je daleko najgori monitor sam ikada pogledali Cons: Imate 64bit OS bit će vam nedostaje 480 stupaca. Smjenama svaki desno. Te htijenje kraj gore sa nijedan browser kontrole. Sve off centra. Boja bleeds od vrha do dna. Imate 3 izbor's zelene, plave ili sive. Na CD-u je bio prazan. Ništa nije na to prazno. Ah to je sve u redu trpak cd PASS na ovo 2) Pros: radi na 32 bitnim sustavima Cons: Br. 64 bitnu podršku. Nakon neuspjeha Googling simptome, ispada ovaj monitor će ići na 1600x1200 u Vista64bit. Ona će dopustiti 1920x1200 desktop, ali je 420 stupaca desno su van platna. Toliko za promatranje plava zraka čak i sa HDMI i HDCP podrške. Other Thoughts: Acer usluga je dosta pomoglo da kažem da bi trebala imati svoju web lokaciju provjeriti da li je imao 64 zalogaj podrška prije nego što sam ga kupio. Nisam, ali ova informacija stranice čuva tajnu. JA priželjkivanje JA mogao dobiti povrat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zatim odaberite drugi 24 "? To nije kao da ima manjak od njih na tržištu. Također, prvi monitor je stvarno, stvarno overpriced.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kao što sam rekao Monitori raditi s bilo kojim OS, oni koristiti generičke drivere, kompatibilnost pitanjima moraju biti dolje za grafičku karticu ili nešto drugo. |