![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello - I'm kiválasztásakor gaming monitor és megtaláltam ezt: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Szeretném tudni, hogy az F-22 monitor kompatibilis a 64 bites Vista? I e-mailben az Acer, de ezek teljesen haszontalan idióták. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitorok nem igényel különleges járművezetők tehát alapvetően összeegyeztethető bármely OS.
| |||
| |||
| Idézet:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Néhány ember azt mondta, hogy nem egyeztethető össze a 64 bites operációs (Nézd, az 1 / 5 tojás) |
|
| |||
| |||
| Can you post a felülvizsgálati quotes itt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vannak, hogy valamit mondani róla, de a probléma valószínűleg az ő grafikus kártya, és nem a monitor. Mi másért lenne ott a sok kritika, arra hivatkozva, hogy nem tudják megmagyarázni a korábbi kérdések ember állítólag volt vele.
| |||
| |||
| Miután a további olvasás, megtanultam, hogy az említett 2 ember, aki egy probléma volt kivétel. Sok Több ember volt sikere a monitor és 64 bites Vista. De itt vannak a vélemények: 1) Előnyök: NINCS Ez messze a legrosszabb monitor, amit valaha is nézett Konz: Van egy 64bit OS lesz a hiányzó 480 oszlopokat. Áttérést minden rendben. Majd a végén nem böngésző ellenőrzéseket. Mindent ki középen. A színes vérzik a tetejétől az alja. Van 3 választási zöld, kék vagy szürke. A cd volt üres. Semmi nem volt, üresen. Ó, ez egy cd acer rendben Továbbítja e egy 2) Előnyök: működik 32 bites rendszerek Konz: Nincs 64 bites támogatás. Googling kudarc után a tünetek, akkor kiderül, hogy ez a monitor fog menni 1600x1200 a Vista64bit. Ez lehetővé teszi a 1920x1200 asztalon, de a 420 oszlopot a jobb oldalon van offscreen. Ennyit figyeli kék ray még HDMI és HDCP támogatás. Egyéb gondolatok: Acer szolgáltatás hasznos elég mondani azt kellett volna ellenőrizni a honlapon, hogy ha már 64 bites támogatást előtt vettem meg. Igen, de a helyén tartja ezt az információt titokban. Bárcsak én is kapok visszatérítést. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezután válasszon egy másik 24 "? Nem mintha ez egy elég számukra a piacon. Szintén az első monitor tényleg eltúlzott.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Mint mondtam Monitorok munka minden operációs rendszer, a generikus meghajtók, kompatibilitási problémákat kell le a grafikus kártya, vagy valami más. |