![]() |
|
| |||
| |||
| שלום - אני בחירת המשחקים לפקח ו מצאתי את זה: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 אני רוצה לדעת אם F-22 מוניטור תואם 64 bit Vista? אני בדואר האלקטרוני Acer אבל הם היו לגמרי unhelpful Idiots. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מוניטורים אינם מחייבים מנהלי התקנים ספציפיים ולכן הם בעצם תואם עם כל מערכת הפעלה.
| |||
| |||
| ציטוט:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 כמה אנשים אמרו שזה לא תואם עם מערכת הפעלה 64 סיביות (חפש תחת 1 / 5 ביצים) |
|
| |||
| |||
| האם אתה יכול לכתוב את הסקירה מצטט כאן. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש פה קצת, כי זה אומר משהו, אבל הבעיה היא כנראה עם כרטיס המסך ולא עם המסך. למה היו שם עוד כל כך הרבה ביקורות בטענה כי הם אינם יכולים להסביר את הבעיות הקודמת אנשים supposedly היה עם זה.
| |||
| |||
| אחרי קריאה נוספת, למדתי כי אלה 2 אנשים שיש להם בעיה היו חריגה. רבים יותר אנשים היו הצלחה עם לפקח על Vista 64 סיביות. אבל הנה ביקורת: 1) Pros: NONE זה רחוק לפי הגרוע לפקח יש לי אי פעם הסתכל Cons: יש לך מערכת הפעלה 64bit תהיה חסר 480 עמודות. המשמרות כל זכות. אתה תגרום בסופו של דבר עם הדפדפן לא שולטת. הכל מחוץ למרכז. הצבעים bleeds מלמעלה עד למטה. יש לך ברירה 3 של ירוק, כחול או אפור. התקליטור היה ריק. שום דבר לא היה בו ריק. הו זוהי Acer CD בסדר להעביר את זה 2) Pros: עובד על 32 ביט מערכות Cons: אין תמיכה של 64 ביט. לאחר כשלון Googling תופעות, מתברר זה ילך כדי לפקח 1600x1200 ב Vista64bit. זה יאפשר 1920x1200 של שולחן העבודה, אך את 420 העמודים בצד ימין הם offscreen. So much for שצפה Blue Ray גם עם HDMI ו hdcp תמיכה. אחר מחשבות: Acer השירות היה מועיל מספיק להגיד אני צריך בדקו את האתר כדי לראות אם זה היה לפני 64 סיביות תמיכה קניתי אותו. עשיתי, אבל את האתר שומרת מידע זה בסוד. הלוואי שיכולתי לקבל החזר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לאחר מכן לבחור אחר 24 "? זה לא כאילו יש מחסור אותם בשוק. כמו כן, לראשונה מוניטור ממש overpriced.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי מוניטורים לעבודה עם כל מערכת הפעלה, הם משתמשים תירנגה הנהגים, יש בעיות תאימות של כרטיס המסך למטה, או משהו אחר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Acer Aspire וונט רק עבודה! | roheel | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 20 נובמבר 2009 15:51 |
| עזרה! Acer נייד עם ויסטה Doesn't התחלה | Jamie | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 18 נובמבר 2009 12:33 |
| עדכון של Acer Sysem, וויל Vista עדיין עובד?? | minder | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 18 אוגוסט 2009 06:03 |
| שולחן עבודה חדש Acer מערכת הפעלה Vista. קבל שומר מסך לא יכול לעבוד. | Garigoun | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th מאי 2009 13:43 |
| Acer מחשב נייד עם Vista -> XP | jgott | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 ספטמבר 2007 04:56 |
| שרשרת כלים | |
| |