![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello - I'm pasirenkant lošimų stebėti ir radau tai: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Aš noriu žinoti, jei F-22 "monitorius yra suderinamas su 64 bitų Vista? I e-paštu, Acer, tačiau jie buvo visiškai nenaudingas idiots. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitoriai nereikia specialios vairuotojų, iš esmės yra suderinama su visomis OS.
| |||
| |||
| Citata:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Kai kurie žmonės sako, kad ji yra nesuderinama su 64 bitų OS (Look pagal 1 / 5 kiaušiniais) |
|
| |||
| |||
| Ar galite rašyti apžvalgą cituoja čia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yra tam, kad ką nors pasakyti apie tai, bet klausimas tikriausiai su savo grafikos plokštę, o ne kontroliuoti. Kodėl dar būtų ten bus tiek daug Apžvalgos teigdamas, kad jie negali paaiškinti ankstesnius klausimus žmonės neva buvo su juo.
| |||
| |||
| Po tolesnio svarstymo, aš sužinojau, kad šie 2 žmonės, kurie turėjo problemų nebuvo išimtis. Daug daugiau žmonių turėjo sėkmę ekranu ir 64 bitų Vista. Bet čia yra atsiliepimai: 1) Argumentai "už": NĖRA Tai bene labiausiai monitorius aš kada pažvelgė Trūkumai: Jūs 64bit OS jums bus trūksta 480 stulpelių. Pokyčiai kas teisus. Jums bus išmesti be naršyklės kontrolė. Everything off centras. Spalvotas kraujavimas iš viršaus į apačią. Jūs turite 3 pasirinkimą's žalia, mėlyna arba pilka. CD buvo tuščias. Nieko apie jį tuščią. Oh it's Acer CD viskas gerai Pass on this one 2) Argumentai "už": veikia 32 bitų sistemoms Trūkumai: Nr 64 bitų. Po "Google" paiešką nepakankamumo simptomai, it turns out Šis monitorius bus skirta 1600x1200 ir Vista64bit. Tai leis 1920x1200 darbalaukyje, bet ir 420 stulpelius dešinėje yra offscreen. So much for watching Blue Ray net su HDMI ir HDCP. Kitos mintys Acer paslauga buvo pakankamai naudinga pasakyti, kad aš turi būti tikrinamas savo svetainėje norėdami pamatyti jei ji 64 bitų palaikymą, kol aš nusipirkau ją. Aš, bet Svetainės išlaiko šią informaciją paslaptyje. Norėčiau galėtų gauti grąžinamąją išmoką. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pasirinkite kitą 24 "? Tai ne kaip, jei ten yra jų trūkumas rinkoje. Be to, pirmą monitorius tikrai, tikrai per daug.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kaip aš sakiau Monitoriai dirbti su OS, jie naudoja generic vairuotojai, suderinamumo klausimai turi būti nustatyta, kad grafikos plokštę, ar kažkas kita. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Acer Aspire Just Wont work! | roheel | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 20, 2009 15:51 |
| Padėti! Acer nešiojamą kompiuterį su Vista doesnt Pradžia | Jamie | Windows "operacinės sistemos | 5 | Lapkritis 18, 2009 12:33 |
| Atnaujinama Acer Sysem, bus Vista "vis dar veikia? | minder | Windows "operacinės sistemos | 1 | Rugpjūtis 18, 2009 06:03 |
| Naujoji Acer Desktop Vista OS. Can't Get Ekrano į darbą. | Garigoun | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 14, 2009 13:43 |
| Acer nešiojamas kompiuteris su Vista -> XP | jgott | Windows "operacinės sistemos | 7 | 20 rugsėjis 2007 04:56 |
| Temos įrankiai | |
| |