![]() |
|
| |||
| |||
| Hello - Es esmu izvēloties spēļu uzraudzīt un es atradu šo: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Es vēlos zināt, vai F-22 monitors ir saderīga ar 64 bitu Vista? I e-pastu Acer bet tie tika pilnībā nepalīdz idiots. Pateicība |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitors nav nepieciešamas īpašas mašīnistiem, lai pamatā ir saderīga ar jebkuru OS.
| |||
| |||
| Quote:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Daži cilvēki teica, ka tas nav saderīgs ar 64 bitu OS (Meklē zem 1 / 5 olas) |
|
| |||
| |||
| Vai jūs varat pēc pārskata pēdiņas šeit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir daži, kas saka kaut ko par to, bet jautājums ir, iespējams, ar savu grafikas karti, un nevis ar monitoru. Kāpēc vēl tas nav tik daudz pārskatu, apgalvojot, ka viņi nevar izskaidrot iepriekšējās jautājumiem cilvēki ir it kā bija ar to.
| |||
| |||
| Pēc turpmākas lasīšanas, es uzzināju, ka šie 2 cilvēki, kuri bija problēma bija izņēmums. Daudz vairāk cilvēku ir bijuši panākumi ar uzraudzīt un 64 bitu Vista. Bet šeit ir Reviews: 1) Pros: NAV Tas ir neapšaubāmi visvairāk kontrolēt man kādreiz paskatījās Cons: Jums ir 64bit OS Jums trūkst 480 kolonnas. Maiņām ik pa labi. Jūs galu galā bez pārlūka kontroli. Viss off center. Krāsa asiņošanu no augšas līdz apakšai. Jums ir 3 izvēles ir zaļa, zila vai pelēka. Cd bija tukša. Nekas nebija par to tukšu. Ak, tas ir acer cd labi PASS par šo vienu 2) Pros: strādā 32 bitu sistēmās Cons: Nav 64 bitu atbalstu. Pēc Googling mazspējas simptomi, izrādās, šis monitors iet uz 1600x1200 ar Vista64bit. Tas ļaus 1920x1200 desktop, bet 420 kolonnas pa labi ir offscreen. Tik daudz skatītos blue ray pat ar HDMI un HDCP atbalstu. Citas domas: Acer pakalpojums ir bijis noderīgs pietiekami pateikt, es būtu jāpārbauda viņu tīmekļa vietni, lai redzētu, vai tas bija 64 bitu atbalstu pirms iegādājos to. Es tā, bet vietā glabā šo informāciju noslēpumā. Kaut es varētu saņemt kompensāciju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pēc tam izvēlēties dažādas 24 "? Tas nav tā, it kā tur tos deficītu tirgū. Arī pirmā monitors ir ļoti, ļoti dārgu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tāpat kā es teicu Monitori strādāt ar jebkuru OS, viņi izmanto generic vadītāju saderības problēmas ir uz leju, lai grafisko karti vai kaut kas cits. |
![]() |
|
| Bookmarks |