![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello - I'm wyborze gier monitorowania i znalazłam to: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Chcę wiedzieć, czy F-22 monitor jest zgodny z 64 Bit Vista? I e-mailem Acer, ale były one całkowicie bezużyteczne idioci. Dzięki |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory nie wymagają szczególnych kierowców tak są zasadniczo zgodne z dowolnym systemie operacyjnym.
| |||
| |||
| Cytat:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Niektórzy ludzie twierdzili, że jest niezgodna z 64 Bit OS (Spójrz na podstawie 1 / 5 jaj) |
|
| |||
| |||
| Czy po rewizji cytuje tutaj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jest pewne, że coś powiedzieć na ten temat, ale problem jest prawdopodobnie ze swoją kartą graficzną, a nie z monitorem. Dlaczego jeszcze nie byłoby tak wiele opinii, twierdząc, że nie mogą one wyjaśnić kwestie wcześniejszych osób rzekomo miał z nim.
| |||
| |||
| Po dalsze czytanie, dowiedziałem się, że te 2 osoby, która miała problem były wyjątkiem. Wiele więcej osób miało powodzenie z monitorem i 64-bitowa Vista. Ale tutaj, o: 1) Plusy: NIE DOTYCZY Jest to zdecydowanie najgorszy monitora Mam kiedykolwiek spojrzał na Minusy: Masz 64bit OS będzie brakujących 480 kolumn. Zmiany prawo. Będziesz się bez końca przeglądarki. Wszystko poza centrum. Kolor krwawienia z góry do dołu. Nie masz wyboru 3 zielone, niebieskie lub szare. CD było puste. Nic nie było na nim puste. Oh it's an all right Acer cd PASS na jednego 2) Plusy: działa na 32 bitowej Minusy: Nr 64 bitowe wsparcie. Po Googling braku objawów okazuje się, tego monitora trafi do 1600x1200 w Vista64bit. Pozwoli on również na pulpicie 1920x1200, ale 420 kolumny po prawej stronie są offscreen. So much for watching niebieski ray nawet z HDMI i HDCP wsparcia. Inne Myśli: Acer został helpfull wystarczy powiedzieć I powinny mieć zaznaczone swojej stronie internetowej, aby sprawdzić, czy to było 64-bitowe wsparcie przed Kupiłem go. Zrobiłem, ale na stronie nadal tajne informacje. Chciałabym dostać zwrot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Następnie wybierz inny 24 "? To nie tak, jak gdyby to ich niedobór na rynku. Ponadto, pierwszy monitor jest naprawdę overpriced.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jak mówiłem Monitory pracy w dowolnym systemie operacyjnym, ale korzystać z ogólnych kierowców, kwestie zgodności należy do karty graficznej lub coś innego. |
![]() |
|
| Zakładki |