![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň - som voľbe herné monitor a našiel som toto: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Chcem vedieť, ak je F-22 monitor je kompatibilný s 64 bit Vista? I e-mailom Acer ale boli úplne nepomáhající idioti. Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Monitory nepotrebujú špecifické ovládače tak sú v podstate kompatibilné s OS.
| |||
| |||
| Citácia:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Niektorí ľudia, povedal, že je nezlučiteľný s 64 bit OS (Pozrite sa, za 1 / 5 vajcia) |
|
| |||
| |||
| Mohli by ste po preskúmaní cituje tu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je tu niekoľko, ktoré hovoria niečo o tom, ale je problém pravdepodobne s jeho grafickou kartou a nie s monitorom. Prečo inak by tam byť toľko recenzia tvrdením, že nemôžu vysvetliť predchádzajúce otázky ľudia majú vraj mal s ňou.
| |||
| |||
| Po ďalšom čítaní, som sa dozvedel, že ty 2 ľudia, ktorí mali problém bol výnimkou. Mnohé Ďalšie ľudia majú úspech u monitora a 64 bit Vista. Ale tu sú recenze: 1) Výhody: NIJAKÁ Je to zďaleka najhoršie sledovala som kedy sa zaoberala Nevýhody: Máte 64bit OS bude vám chýba 480 stĺpcov. Posuny každý právo. Ty skončí bez prehliadača kontrol. Všetko mimo centrum. Farebné krvácanie z vrcholu až na dno. Máte 3 výbere je zelená, modrá alebo sivá. CD bolo prázdne. Nič na ňom bolo prázdne. Ach je to acer cd poriadku PASS na tohle 2) Výhody: Pracuje na 32 bitové systémy Nevýhody: Č 64 bit podporu. Po neúspechu Googling príznaky, sa ukáže, tento monitor pôjde do 1600x1200 v VISTA64bit. Umožní 1920x1200 ploche, ale na 420 stĺpcov vpravo sú mimo plátno. Toľko pre hlídání modré ray aj s HDMI a HDCP podporu. Iné myšlienky: Acer služba bola užitočná natoľko, že som mali skontrolovať svoje webové stránky a zistiť, či to bolo 64 bitovou podporu, ako som ho kúpil. Urobil som, ale na mieste udržiava tieto informácie v tajnosti. Kiež by som mohol dostať náhradu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potom zvoliť iný 24 "? Nie je to, ako keby tam nedostatok ich uvedením na trh. Tiež prvý monitor je naozaj, ale naozaj předražený.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ako som povedal Monitory pracovať s akýmkoľvek OS, používajú generické ovládače, problémy s kompatibilitou sa musia dolu ku grafickej karte alebo niečomu inému. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Acer Aspire Len zvyknutý práce! | roheel | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 20.novembra 2009 15:51 |
| Pomoc! Acer Notebook s Windows Vista Doesnt Štart | Jamie | Operačné systémy Windows | 5 | 18.listopadu 2009 12:33 |
| Aktualizovať Acer Sysem, Vista budú stále fungovať? | Minder | Operačné systémy Windows | 1 | 18. augusta 2009 06:03 |
| Nový Acer Desktop OS Vista. Can't get Screensaver na prácu. | Garigoun | Operačné systémy Windows | 2 | 14. mája 2009 13:43 |
| Acer laptop s Vista -> XP | jgott | Operačné systémy Windows | 7 | 20. September 2007 04:56 |
| Thread Tools | |
| |