![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hello - Я вибираю ігор контроль і я знайшов це: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009156 Я хочу знати, якщо F-22 сумісний монітор з 64-розрядної Vista? Мені по електронній пошті Acer, але вони були зовсім марними ідіоти. Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Монітори не потрібні спеціальні драйвери таким основному сумісні з будь-якою ОС.
| |||
| |||
| Цитата:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824009125 Деякі люди говорили, що вона несумісна з 64-розрядної ОС (Див. менше 1 / 5 яєць) |
|
| |||
| |||
| Ви можете розмістити огляд котирування тут. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там-то щось сказати про нього, але це питання, ймовірно, зі своєю графічної карти, а не з монітором. Інакше навіщо б бути так багато відгуків стверджуючи, що вони не можуть пояснити людям попередні питання нібито з ним.
| |||
| |||
| Після подальшого читання, я дізнався, що ті 2 людей, які мали проблеми були винятком. Багато все більше людей мали успіх з монітором і 64-розрядна Vista. Але ось відгуки: 1) Плюси: НІ Це набагато гірше моніторі я не дивився на Мінуси: Ви маєте 64-бітної ОС, то будете пропускати 480 стовпців. Зрушення всяке право. У вас має вийти не з елементами управління браузера. Все, від центру. Колір кровоточить, зверху вниз. Ви маєте 3 вибору зелений, синій або сірий. CD була порожня. Нічого не було на це поле порожнім. Ох, це Acer CD Всі права Надіслати це одне 2) Плюси: працює на 32-бітових системах Мінуси: № 64-бітна підтримка. Після провалу Googling Проблема, виявляється, цей монітор буде йти до 1600x1200 в Vista64bit. Це дозволить 1920x1200 робочого столу, але на 420 колонами справа закадровий. Так багато для перегляду Blue Ray навіть з HDMI і підтримкою HDCP. Інші думки: Acer служби корисні Досить сказати, я повинен перевірити свій сайт, щоб побачити, якби 64-бітна підтримка, перш ніж я купив її. Я зробив, але сайт зберігає цю інформацію в таємниці. Я б хотів отримати відшкодування. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потім виберіть інший 24 "? Це не так, якщо є брак їх на ринку. Крім того, це справді перший монітор, справді завищена.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Як я вже сказав монітори працювати з будь-якою ОС, вони використовують загальні драйвери, питання сумісності повинна бути прийнятною для графічної карти або щось інше. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Acer Aspire просто не спрацюють! | roheel | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 20 листопада 2009 15:51 |
| Допомога! Acer ноутбук з Vista Doesn't Початок | Jamie | Операційні системи Windows | 5 | 18 листопада 2009 12:33 |
| Оновлення Acer Sysem, Vista буде працювати? | моторист | Операційні системи Windows | 1 | 18 серпня 2009 06:03 |
| Новий Acer Desktop Vista. Неможливо отримати Скрінсейвер на роботу. | Garigoun | Операційні системи Windows | 2 | 14 травня 2009 13:43 |
| Acer ноутбук з Vista -> XP | jgott | Операційні системи Windows | 7 | 20 вересня 2007 04:56 |
| Різьба Інструменти | |
| |