menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Ke stažení je nejnovější NVIDIA GeForce 8500 GT Ovladače na jiném PC pro Důl Možné a dal na CD?

Reply

Thread Nástroje
Old 21 března 2009, 07:18
Člen Skupina

Jsem vložil tuto kartu v počítači a má nějaké novější ovladače jsem měl uložené na disku pro Hp Pavilian bylo ve kterých je alespoň novější než řidiči, který přišel s řidiči disk. Říkal jsem si, když jsem mohl mít někoho, s vysokorychlostním internetem, místo, z toho hovno vytáčené stáhnout nejnovější ovladače, které jsou dostupné pro tuto kartu. , nebo se na kartě musí být instalována v počítači, který se používá pro stažení se? Snažil jsem se s mým vytáčené zatímco jsem spal, ale ne štěstí. Ztratil jsem spojení po 66 z 77 MB. stáhnout a když jsem se pokusil nainstalovat, řekl, že soubor byl poškozen stáhnout znovu . Díky!
Old 21 března 2009, 07:34
Administrátor Skupina

Ano.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 března 2009, 07:57
Člen Skupina

Dobrý obchod! nyní najít někoho Můžu to dělat pro mě Díky!
Old 21 března 2009, 08:40
Dárce Skupina

Jasně, že budeme pracovat v pohodě.

EDIT:

Omlouváme se, ale musí mít kliknuli nové příspěvky namísto nezodpovězená příspěvky .. Neviděl jsem odpovědi

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.