![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem vložil tuto kartu v počítači a má nějaké novější ovladače jsem měl uložené na disku pro Hp Pavilian bylo ve kterých je alespoň novější než řidiči, který přišel s řidiči disk. Říkal jsem si, když jsem mohl mít někoho, s vysokorychlostním internetem, místo, z toho hovno vytáčené stáhnout nejnovější ovladače, které jsou dostupné pro tuto kartu. , nebo se na kartě musí být instalována v počítači, který se používá pro stažení se? Snažil jsem se s mým vytáčené zatímco jsem spal, ale ne štěstí. Ztratil jsem spojení po 66 z 77 MB. stáhnout a když jsem se pokusil nainstalovat, řekl, že soubor byl poškozen stáhnout znovu . Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano.
| |||
| |||
| Dobrý obchod! nyní najít někoho Můžu to dělat pro mě Díky! |
|
| |||
| |||
| Jasně, že budeme pracovat v pohodě. EDIT: Omlouváme se, ale musí mít kliknuli nové příspěvky namísto nezodpovězená příspěvky .. Neviděl jsem odpovědi
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |