μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Είναι Λήψη Τελευταίες Nvidia GeForce 8500 GT Οδηγοί σε άλλον Η / Υ για τις νάρκες και Πιθανές Βάλτε σε CD;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Μαρτίου 2009, 07:18
Μέλος Ομάδα

Έθεσα αυτήν την κάρτα στο pc μου, και είχε κάποια νεότερη οδηγούς είχα αποθηκεύσει στο δίσκο για το HP Pavilian ήταν κατά την οποία είναι, τουλάχιστον, το νεότερο από τους οδηγούς που ήρθαν με τα προγράμματα οδήγησης δίσκου. Αναρωτιέμαι, αν θα μπορούσε να έχει κάποιος με το Internet υψηλής ταχύτητας, αντί του παρόντος crappy dialup κατεβάσετε τα νεότερα προγράμματα οδήγησης που είναι avaiable για αυτή την κάρτα. ή, η κάρτα πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή, που χρησιμοποιείται για να κατεβάσετε με; Προσπάθησα με dialup μου ενώ ήμουν στον ύπνο, αλλά δεν τύχη. Έχασα μετά σύνδεση 66 του 77mb. "κατεβάσετε" και όταν προσπάθησα να εγκαταστήσετε, δήλωσε αρχείο ήταν κατεστραμμένο κατεβάσετε ξανά . Ευχαριστώ!
Old 21 Μαρτίου 2009, 07:34
Διαχειριστής Ομάδα

Ναι.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Μαρτίου 2009, 07:57
Μέλος Ομάδα

Good deal! τώρα για να βρει κάποιος μπορώ να πάρετε για να το κάνει για μένα Ευχαριστώ!
Old 21 Μαρτίου 2009, 08:40
Ομάδα Δωρητών

Ναι, ότι θα εργάζονται προστίμου.

EDIT:

Συγνώμη, αλλά πρέπει να έχει πατηθεί Νέες Θέσεις αντί Αναπάντητες δημοσιεύσεις .. Δεν είδα τις απαντήσεις
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.