manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Je Preuzimanje Najnoviji Nvidia GEFORCE 8500 GT Vozači na drugom PC za protuminsko moguće i staviti na CD?

Reply

Thread Tools
Old 21 ožujak 2009, 07:18
Member Group

Ja sam staviti ovu kartu u moj pc, i imao neke novije drivere sam imao spremljene na disku za Hp Pavilian to je bio u kojima se barem noviju od vozača da dođe s vozačima disk. Bio sam zadivljen, ako ja mogu imati nekoga s brzim internetom umjesto toga, ove jebani dialup preuzimanje najnovije drivere koji su avaiable za ovu karticu. ili, ne kartici mora biti instaliran na računalu, a koristi se za preuzimanje sa? Pokušao sam sa mojim dialup dok sam spavao je, ali ne i sreću. Izgubio sam vezu nakon 66 od 77mb. preuzimanje i kad sam pokušao instalirati, on je rekao je datoteka oštećena ponovno preuzeti . Hvala!
Old 21 ožujak 2009, 07:34
Administrator Group

Da.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 ožujak 2009, 07:57
Member Group

Dobar posao! sada ne mogu naći nekoga tko bi to za mene Hvala!
Old 21 ožujak 2009, 08:40
Donatorska Grupa

Aha da će raditi dobro.

EDIT:

Nažalost, mora imati kliknuli Novih Postova umjesto neodgovoren Postovi .. Nisam vidio odgovore
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.