![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én ezt a kártyát az én PC, és még néhány újabb járművezetők én mentettem a lemezt a Hp Pavilian volt, amely legalább az újabb, mint a vezetők, hogy eljött a járművezetők lemezt. Arra gondoltam, ha volna valaki a nagy sebességű internet helyett, e koszos dialup letöltheti a legújabb illesztőprogramokat a lehetőséggel, hogy ezt a kártyát. vagy a kártyát nem kell telepíteni a számítógépre, amely letölthető a? Próbáltam az én dialup amíg aludt, de nem szerencse. Elvesztettem csatlakozás után 66 a 77mb. letöltés, és amikor megpróbáltam telepíteni, azt mondta fájl sérült letöltés újra . Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen.
| |||
| |||
| Jó üzlet! Most, hogy valaki én csinálom, akkor nekem Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Persze, hogy lesz jó. Edit: Sajnáljuk, kell kattintottak Új hozzászólások helyett Megválaszolatlan hozzászólások .. Én nem láttam a válaszokat
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problem with NVidia GeForce 9650M GT Drivers? | Tengeralattjáró | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | November 8, 2009 05:48 |
| Az első nagy probléma GeForce 8500 | Xshad0wz | Grafikus kártyák és monitorok | 6 | Szeptember 13, 2009 04:14 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. június 2009 01:13 |
| Will Nvidia Geforce 8500 GT munka az Asus M3A78 EM Alaplap? | P5200 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 18. március 2009 20:10 |
| Legújabb ATi és Nvidia Drivers! | Hybr! D | General Chat szoftver | 7 | 31. január 2007 13:32 |
| Téma eszközök | |
| |