![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני חייב לשים את הכרטיס שלי ואת המחשב, היו כמה נהגים חדש יותר היו לי נשמר על הדיסק של Hp Pavilian שזה בה הם לפחות, חדשה יותר, כי הנהגים הגיעו עם נהגים דיסק. תהיתי אם אני יכול לקבל מישהו עם מהירות גבוהה אינטרנט במקום, זה crappy dialup להוריד את החדשים ביותר avaiable מנהלי התקנים עבור כרטיס זה. או, האם הכרטיס חייב להיות מותקן על המחשב בעבר עם הורד? ניסיתי עם dialup שלי בזמן שאני ישן אבל לא היה מזל. איבדתי את הקשר לאחר 66 של 77mb. הורד וכאשר ניסיתי להתקין, הוא אמר לי להוריד קובץ היה פגום שוב . תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן.
| |||
| |||
| מציאה טובה! עכשיו כדי למצוא מישהו שאני יכולה לעשות כדי לקבל את זה בשבילי תודה! |
|
| |||
| |||
| כן, זה יהיה בסדר בעבודה. ערוך: מצטער, חייב להיות קליק הודעות חדשות במקום Unanswered הודעות .. אני לא רואה את תגובות
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הבעיה עם NVidia GeForce 9650M GT נהגים? | Haun | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 8 נובמבר 2009 05:48 |
| ביג בעיה להשיג GeForce 8500 | Xshad0wz | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 13 ספטמבר 2009 04:14 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 7 יוני 2009 01:13 |
| האם Nvidia Geforce 8500 GT העבודה של לוח האם ASUS M3A78 EM? | P5200 | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 18 מרץ 2009 20:10 |
| האחרונה ATI & Nvidia Drivers! | Hybr! ד | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 31 ינואר 2007 13:32 |
| שרשרת כלים | |
| |